♕ Åsikter/If the shoe fits!-arkiv – Sida 2 av 60 –

Jag är helt slut, hela kroppen och psyket. Gick på rast, pratat med min vän L en stand och snart kommer N och hälsar på mig på min avdelning 😀 Glad!

Vad gör ni ikväll? 💕

Förstår mig inte på såna som snackar skit om en ena dagen för att nästa ta kontakt, vara värsta smörig och bli vän/sams med en för att sedan gå tillbaka och snacka skit om en när de inte får som de vill?! Vem fan vill ha en sån falsk människa i ens liv?! Not me! Lite skratt retande 😂

Nåja jobb snart, samma tid idag och min vän N kommer på besök 🙂 Vi ska dricka kaffe och så där innan man börjar jobba och gör kvällsrutinerna. Hon är en underbar snäll och fin människa, vi har snackat om att dricka vin tillsammans någonkväll 😀

Nej jobb var de ja, vi hörs 👍🏻

Sen upptäckte jag i samma veva att snusen är slut, trodde jag. Vaddå PANIK.SE? Snuset är slut – hjälp! Jag tänkte direkt, har jag bara två snus kvar? Inte kan jag fara och handla imorgon? Eller jovisst kan jag men måste kliva upp tidigt då jag börjar sån knasig tid dessutom. Men sen insåg att jag hade tre dosor i min arbetsväska. Huh? Vadfan, har jag haft 4 fulla snusdosor i min väska? Hur tänkte jag nu? Nåja jag klarar mig ett tag iallafall men måste nog beställa lite mer snus nu innan jag lägger mig, så både jag och sambon har så vi klarar oss.

Hur som helst, jag sitter med tända ljus i min ensamhet och glor på youtube. Lite slö tid tills jag blir trött och vill gå och lägga mig och faktum är, jag börjar äntligen bli trött. Tjoho! Jobb om några timmar igen. 11:45-20:00 sen dagtur på fredag sen ledig helgen. Så skönt 😀

Min svank gör så ont, efter incidenten på jobbet i helgen då jag och en arbetskamrat fick bära en brukare som var dålig. I paniken så lyfter man, men vi får inte det har vi fått lära oss men vad skulle vi göra? I stundens hetta bara gör man saker..men han lyfte jag kände att ryggen pajar sönder snart and It did så har fått massage av sambon och knaprar alvedon 🙁 Måste ta det chill nu alltså..ska ta två alvedon nu innan jag lägger mig för det gör svinont. Poor me!

Nåja, vi hörs babes och ni, sköt om er och bråka inte med folk i onödan, tänk på att vara snälla och bemöta varandra med respekt. Okej? Man vet aldrig vad morgondagen bjuder på. Puss & Kram

Kommer hem. Sambon tänder ljus (i en finstädad lägenhet som han städat och fixat kvällen) och sen gör middag. Jag är mållös 😍 Kan det bli bättre? Kanske 😉

Älskar att tända ljus i detta mörka kalla höstväder 🙂 Myyyyys!!

Tjohoooo! 😛

Jag slutar. Allt samarbete har gått bra, vi var på min avd några på andra avd var på våran osv. Vi sprang kors och tvärs 😀 Vi har haft skit roligt.

Men nu hem!

Hoppas ni haft en bra onsdag – det har jag men ryggen värker som faaaan!

Oj vad vi kämpar på och kvällen är inte slut ännu – man är helt off! Vi har rätt mycket på jobbet – lär vara helt död då man kommer hem.

Har rast nu iallafall. Peuuuw men kämpa på fram till 20.00 då slutar jag. Vad gör ni?

..över att jag inte är osams med någon. Visst, man har väl valt bort folk av olika anledningar och man känner liksom ingen saknad, eller något behov att ens prata med de. Men man har släppt allt men känner att man klarar sig så bra utan de. Man vill liksom bara gå vidare utan de, finns ingen behov av någon form av kontakt eller avslut.

Men ett bråk eller, ja bråk och bråk kan man inte säga att det var egentligen MEN de var ett onödigt tjafs som kunde ha löst sig OM jag hade vågat och orkat ta tag i allt och berätta vad som hände. Men ni vet, man mår dåligt och skäms och man liksom drar sig undan. Man är inte redo att ta tag i problemen, man ville landa själv psykiskt och ja, när jag var redo – då smsade jag personen. Personen heter Emy, vi har (om man ska vara ärlig och mer pedant) varit vänner sen 2001 typ. Jag bodde i Boden, nyinflyttad nästan och vi började surra på Lunarstorm (ja ni alla vet vad det var) och på den vägen är det..

Att vi pratade ut, löste allt så var det glömt och vi blickade framåt. Så skönt, en sten i bröstet har släppt och jag orkar inte bråka med vänner. Vem orkar bråka med en vän? Jag ångrar att jag inte öppnade käften ifrån början och berättade vad som hände, hur allting startade..men vad kan jag göra åt det idag? Ingenting men har lärt mig en sak; “Är det något ni bär på, som får er att må dåligt som leder till att ni gör klantiga saker – PRATA PRATA PRATA!” Ut med allt ni bär på, för det är inte meningen att ni ska bära på allting själv och tänk så här: Vissa förstår er mer än vad ni någonsin kan förstå själva.

Jag minns att jag gång på gång även har tjatat och frågat Emy vars fan hon har fått tag på halsbandet hon har haft i flera år, hennes halsband som bokstaverade hennes namn Emy och jag vet att hon har svarat på det typ 1000 gånger men man glömmer bort, man letar bedrövat efter det på nätet utan napp och vad gör hon tillslut? Trött på mina upprepade frågor, och tjat så fixar hon ett halsband till mig. I en tidig födelsedagspresent. Hur jävla sött är det inte? Visst jag stavar mitt namn Tess men hon satte ett H, kanske för att piffa till mitt nick lite jag vet inte men vart häftigt ändå att stava Tess med H, nämligen Thess 🙂

Så sjukt fint gjort av henne och jag måste snart använda det, tänkte använda det i helgen men insåg det hängde lite för mycket (vilket är livsfarligt inom vården) då brukarna kan ta tag i halsbandet (i ilska eller rädsla) och kan slita sönder det eller i värsta fall, skada mig eller dom själva. Så vill inte förstöra det på något sätt utan lär använda det i andra syften 🙂

Visst var det fint? Jag gillar det asmycket! Tack Emy 😉

Nu ska jag snart sova, efter ett härligt bad och en underbart varm dusch. Imorgon är det jobb igen, 11.45 – 20.00. Vad ska ni göra imorgon?

Ja ett varmt bad i ensamhet – och givetvis en massa skum 😍 Huuuur skönt? Min svank är paj sen helgen sen en liten incident med en brukare. Tur en personal tog över annars hade jag pajat ryggen helt – en personal ikväll sa den skadan är redan nu i helgen och lär återkomma. Då det blir, ja som det blev..

Nåja får hoppas det blir bra och musklerna mjukas upp 🙁 Och jag har ingen alvedon just nu men har beställt så jag hoppas jag får de snart.

Orka med negativa, gnälliga människor som bara klagar på allt man för fel. Jag orkar snart inte använda käften – jag kommer hädanefter inte svara på något gnäll eller negativitet, jag kommer sitta och glo på de som om de var dum i huvudet. Vilket de flesta är!

Usch, om folk har saker de har problem med finns det psykologer. Så less på att höra – jag är inte deras vägg eller psykolog som ska ta emot deras jävla problem. De får vända sig till någon som beter sig normalt och vuxet. Har de problem med mig, Well det är deras jävla problem. Jag föddes inte ur mammas vagina för att behaga de.

Skönt att få fara hem nu.. hem och bara känna lugnet. Ta ett varmt bad, kanske ett glas vin.. jag får se.

Vilken kväll, när jag var klar med mitt var väl klockan 21.40-21.45 nånting. Massa ren disk i diskmaskin blev lämnad till mig som jag fick ta hand om, torka bänkar mm. Seriöst?! Orka?

Nåja allt så natten slipper det..

Nåja måste skryta med mina snygga och sköna stödstrumpor från Vårdväskan. Hur söta? Hjärtan, gammaldags termometer och tabletter (medicin?!) tror jag det är på de 😀 Coola va?

Bara in och fynda era egna stödstrumpor som finns i alla möjliga färger och mönster 😀

Nu vill jag hem men snart kommer I och ska få rapport, avundsjuk – vill också jobba natt 🙁 Istället för kvällarna jag har kvar och dagpasset – mer skönt med nätter. Ja jag är en nattmänniska!

Rekommenderade artiklar