♕ DEAR DIARY-arkiv – Sida 2 av 63 –

Oj vad vi kämpar på och kvällen är inte slut ännu – man är helt off! Vi har rätt mycket på jobbet – lär vara helt död då man kommer hem.

Har rast nu iallafall. Peuuuw men kämpa på fram till 20.00 då slutar jag. Vad gör ni?

..över att jag inte är osams med någon. Visst, man har väl valt bort folk av olika anledningar och man känner liksom ingen saknad, eller något behov att ens prata med de. Men man har släppt allt men känner att man klarar sig så bra utan de. Man vill liksom bara gå vidare utan de, finns ingen behov av någon form av kontakt eller avslut.

Men ett bråk eller, ja bråk och bråk kan man inte säga att det var egentligen MEN de var ett onödigt tjafs som kunde ha löst sig OM jag hade vågat och orkat ta tag i allt och berätta vad som hände. Men ni vet, man mår dåligt och skäms och man liksom drar sig undan. Man är inte redo att ta tag i problemen, man ville landa själv psykiskt och ja, när jag var redo – då smsade jag personen. Personen heter Emy, vi har (om man ska vara ärlig och mer pedant) varit vänner sen 2001 typ. Jag bodde i Boden, nyinflyttad nästan och vi började surra på Lunarstorm (ja ni alla vet vad det var) och på den vägen är det..

Att vi pratade ut, löste allt så var det glömt och vi blickade framåt. Så skönt, en sten i bröstet har släppt och jag orkar inte bråka med vänner. Vem orkar bråka med en vän? Jag ångrar att jag inte öppnade käften ifrån början och berättade vad som hände, hur allting startade..men vad kan jag göra åt det idag? Ingenting men har lärt mig en sak; “Är det något ni bär på, som får er att må dåligt som leder till att ni gör klantiga saker – PRATA PRATA PRATA!” Ut med allt ni bär på, för det är inte meningen att ni ska bära på allting själv och tänk så här: Vissa förstår er mer än vad ni någonsin kan förstå själva.

Jag minns att jag gång på gång även har tjatat och frågat Emy vars fan hon har fått tag på halsbandet hon har haft i flera år, hennes halsband som bokstaverade hennes namn Emy och jag vet att hon har svarat på det typ 1000 gånger men man glömmer bort, man letar bedrövat efter det på nätet utan napp och vad gör hon tillslut? Trött på mina upprepade frågor, och tjat så fixar hon ett halsband till mig. I en tidig födelsedagspresent. Hur jävla sött är det inte? Visst jag stavar mitt namn Tess men hon satte ett H, kanske för att piffa till mitt nick lite jag vet inte men vart häftigt ändå att stava Tess med H, nämligen Thess 🙂

Så sjukt fint gjort av henne och jag måste snart använda det, tänkte använda det i helgen men insåg det hängde lite för mycket (vilket är livsfarligt inom vården) då brukarna kan ta tag i halsbandet (i ilska eller rädsla) och kan slita sönder det eller i värsta fall, skada mig eller dom själva. Så vill inte förstöra det på något sätt utan lär använda det i andra syften 🙂

Visst var det fint? Jag gillar det asmycket! Tack Emy 😉

Nu ska jag snart sova, efter ett härligt bad och en underbart varm dusch. Imorgon är det jobb igen, 11.45 – 20.00. Vad ska ni göra imorgon?

Ja ett varmt bad i ensamhet – och givetvis en massa skum 😍 Huuuur skönt? Min svank är paj sen helgen sen en liten incident med en brukare. Tur en personal tog över annars hade jag pajat ryggen helt – en personal ikväll sa den skadan är redan nu i helgen och lär återkomma. Då det blir, ja som det blev..

Nåja får hoppas det blir bra och musklerna mjukas upp 🙁 Och jag har ingen alvedon just nu men har beställt så jag hoppas jag får de snart.

Vilken kväll, när jag var klar med mitt var väl klockan 21.40-21.45 nånting. Massa ren disk i diskmaskin blev lämnad till mig som jag fick ta hand om, torka bänkar mm. Seriöst?! Orka?

Nåja allt så natten slipper det..

Nåja måste skryta med mina snygga och sköna stödstrumpor från Vårdväskan. Hur söta? Hjärtan, gammaldags termometer och tabletter (medicin?!) tror jag det är på de 😀 Coola va?

Bara in och fynda era egna stödstrumpor som finns i alla möjliga färger och mönster 😀

Nu vill jag hem men snart kommer I och ska få rapport, avundsjuk – vill också jobba natt 🙁 Istället för kvällarna jag har kvar och dagpasset – mer skönt med nätter. Ja jag är en nattmänniska!

Snygga arbetskläderVårdväskan.se 😉 Fick även en pin idag på jobbet – helt lovely! 💊

Vad gör ni ikväll? 😀

Nu till hösten börjar vi ta fram höstjackor, höstskor och börjar klä oss varmare. Ibland tycker vi kanske att det blir för mycket kläder, och vi döljer våran fina outfit under alla jobbiga tunga kläder. Men ta det bara lugnt, jag har lösningen på era problem. Varför inte smycka upp er i höstmörkret med lite fina örhängen? Jag hittade en perfekt butik för det! Nämligen Ornament.se, fatta hur kär jag blev i deras örhängen i mässing 😀 Mässing som jag ser som en typisk höstfärg, och tänk vad snyggt de kan bli till en beige kappa, eller en roströd kavaj, en matchande halsduk och några snygga höstskor, eller stövlar? Va? Perfekt outfit!

Dessa örhängen är i märket eleven 44, och det är min personliga favorit. Ni hittar de här!

Dessa är också från märket Eleven 44, och de är mina andra absoluta favoriter. Jag hade så sjukt svårt att välja mellan dessa två – de var så i min stil. Ni hittar de här!

I deras sortiment har de även töjningar, näspiercingar, navelpiercingar och mycket mycket mer. Ja de har allt! Kolla in deras shop och se om ni hittar några favoriter 🙂

Lite snö på backen – gud så mysigt 😀 Mer vill jag ha!

Ojsan! Jag fyndade lite på rean nyss på Gina Tricot – jag menar varför hålla på att shoppa allt nytt då man kan fynda på rean liksom? 😉

Jag personligen tycker jag förtjänar detta, jag känner att efter en helvetes helg så behöver jag lite fint som jag kan använda 🙂 Att veta man kan unna sig vad faaaan man vill för ja; jag har jobbat, slitit som fan för detta där man har både svettats, gråtit, och kämpat för lönen.

Men nu är man nöjd – för nöjd 🙂 Can’t wait tills de kommer hem till mig och min fina garderob.

Nu ska jag snart gå och lägga mig bredvid sambon och imorgon är det jobb igen. Voi voi! Känns man har jobbat massa för tro mig, att vara ledig en dag efter denna jobbiga helg.. för lite men glad att jag går tre kvällar nu sen dag på fredag ➕ ledig helg! Som jag ska njuta!

Så sjukt bra låtar och texter, wow säger jag bara 🙂 Vissa är två gamla klassiker, gamla favoriter enligt mig 😀 Lyssna och njut!

Jag bara älskar mina nya vårjackor, jag testade de precis och jag är så kär 🙂 Äntligen hittade jag några jackor som passar mig, min stil och som man känner är 100% rätt 😀 Lovely!

Vi har sett färdigt första säsongen på en serie på Netflix, sjuka är att varje gång vi hittar en bra serie…well då finns det bara första säsongen ute man bara; DOOOH! Haha!

Nåja, får hoppas att resten av säsongerna kommer snart och då menar jag typ NU!

Har ni en bra måndagskväll? Det har då jag, mycket mys med sambon och bara ta det lugnt 🙂

Rekommenderade artiklar