♕ Filmtips!-arkiv – Sida 2 av 2 –

Har precis rastat hundarna, vilket äckelväder. Inte konstigt att man känner sig lite low, solen brukar göra mig pigg och glad. Känns som höst just nu. Kallt och vidrigt.. varit så här i några dagar så klart man är less och orka med detta nu när det är Juni och månaden snart är slut.

Hoppas det blir så fint imorgon som de står att det ska bli. Det ska bli sol och runt 16-17 grader varmt. Får hoppas det blir så 🙂

Vad gör ni? Själv har jag sett två filmer. Jag ska skriva mina personliga åsikter om de så får ni avgöra sen vad ni tycker 🙂

⭐️⭐️/ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nja den var bara sjuk. Rolig men inget jag skulle se igen. Gillar Scary movie filmerna mycket bättre.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helt klart en favoritfilm när det kommer till skräck. I love it! Jag hoppar till rätt ofta och slutet får mig alltid att rysa plus kvinnans skrik är hjärtskärande.

Itsället för att gnälla på vad andra bloggare skriver i sina bloggar, och lägger sig i andras liv som något besatt pucko – If you don’t like it, then don’t read it – psyko? 😉 – så tänkte jag faktiskt skriva något roligt inlägg.

Nämligen, film 🙂

Här är några tips på grymma filmer;

The Hobbit stjärnan Martin Freeman har gjort  det igen. Älskar hans roll i den här filmen, den är sjukt tilltalande och gripande. Många som gör såna här filmer, lägger ingen gripande handling. Det ska bara vara blod och tarmar, men den här har ett viktigt ämne i sig; Kärlek & Familj. Se den för tusan, ni kommer inte ångra er 🙂

Snacka om att testa vänskapens gränser mitt ute i öde marken. Denna film, den fick mig att tänka om nå djävulskt. Att ta vara på det man har, att inte ljuga eller ta för givet och förvänta sig att allt kommer att vara så som man tror för saker och ting kan faktiskt ske. Slutet fick mig sömnlös, jag somnade inte förrän sent. Tankarna bara snurrade, man tänkte på hur livet ser ut idag och att saker faktiskt kan förändras när man minst anar det. Så ta till vara på det ni har. Men glöm inte att se filmen, jag vill gärna veta hur just du kände just vid slutet.

Äntligen lite nostalgi. Är det bara jag som älskar Star Wars! Jag är uppväxt med alla karaktärer, att Carrie Fisher dog ja där brast hjärtat. Jag fick panik, jag grät. ? Hon, Harrison Ford och Mark Hamill alltså de tre har jag vuxit upp med. ❤️ Det följde med mig från barndomen tills ja… tills idag.

⭐️ Carrie Fisher som Leia ⭐️

⭐️ Stormtrupperna ⭐️

⭐️ Darth Vader ⭐️

Lånade brorsans gubbar, lekte med de och kunde vara fast i timmar. Trots hon ropade att det var mat så var jag så inne i leken att hon nästan blev arg. ?

Min favorit var och förblir Luke Skywalker och vill gärna hitta en grym T-shirt med något grymt Star Wars tryck , har den gamla klassikern men är ute riktigt filmtryck så att säga ?

Ja John Blund alltså 😉

Har sett två filmer, Yesman och så de var det en till som var så där. Minns inte vad den hette så det förklarar väl vad jag tyckte om den. Visst handlingen var bra, hoppade till ibland men slutet?! Wtf? Kommer en tvåa eller vad?

Jaja vi hörs väl! Hoppas jag kan somna, den är 03.35 blääää haha trött!

Alltså bästa Jim Carrey, det fick bli Yesman 🙂 Lite underhållande och rolig film.

Denna film var jag väldigt skeptisk emot, dels för jag tycker koreanska är ett jobbigt språk att lyssna på. Sen är filmerna oftast så överdrivna. Men denna var långt ifrån överdriven, jag gillade den verkligen och den berörde mig verkligen, ja ända in i hjärtat, och jag tror en och annan tår kom.

Jag måste verkligen rekommendera denna. Jag fick verkligen a wake up call – så ett tips, ta hand om era nära och kära. Bråka inte för småsaker, och snälla förlåt varandra för smågrejer.

För har ni sett denna film, så garanterar jag er att även ni ser små tjafs, bråk som “småpotatis” och värdesätter det ni faktiskt har. En dag, är det borta.

Jag ger den 8 stjärnor av 10 möjliga. 

Hur mår ni idag? 😀

Själv må jag bra faktiskt trots mitt temperament som kommer ibland. Men är ju inte så pigg, sov inte så länge som jag borde men vafan, man lever bara en gång och vill liksom inte sova bort hela dagarna även om jag borde. Men har lite att syssla med, har rastat hundarna, och nu tvättar jag mörk 40 tvätt sen ska jag ta ljus 40 tvätt. Diska orkar jag fan inte, har ingen energi alls idag att fixa det. Är ju ledig, jag borde inte göra ett piss egentligen, eller? 😉

Nu har jag sett färdigt på Kronjuvelerna, filmen är svensk och den var faktiskt bra. Aldrig sett Björn Gustafsson i en sån här filmroll men han gör det bra. Faktiskt!

Jag måste nog ge den 7 stjärnor av 10 möjliga. Den är väldigt gripen, sorglig. För att inte tala om djup, man måste liksom hänga med ifrån början, tänka till lite. Jag rekommenderar den faktiskt. Är inte så där jätteförtjust i svenska filmer men denna är faktiskt bra.

Ej i samarbete

Jaaaa, jag är en Star Wars nörd. So what? Dessa filmer är jag uppväxt med, de är en del av mig och mitt liv. Älskar dessa skådespelarna. Då Carrie Fisher dog grät jag. Och tycker inte att de nya filmerna är lika bra. Jo den senaste som jag köpte, där Han-Solo dör, den är helt klart sevärd.

Gillar ni Star Wars?

Nu ska jag iväg och jobba. Är verkligen sliten men snart är man ledig.

? Ej i samarbete ?

Gud vad min mage värkte tidigare, trodde helt seriöst att ryggen och bröstkorgen skulle gå sönder.

Linnet hittar ni här ? Leggings hittar ni här

Känns bättre nu. Ska se färdigt filmen Grease sen försöka sova. Är ledig imorgon men man vill ju ändå kliva upp skapligt och så men ser ju, beror på hur trött jag är psykiskt och fysiskt då sover jag tills jag vaknar självmant utan larm 🙂

Hoppas ni har det bra mitt i natten ?

Rekommenderade artiklar