♕ Tips!-arkiv – Sida 2 av 18 –

➡️ Varför skriva näthat till personer ni inte ens känner? Mår ni verkligen så dåligt? Är ni så jävla kåta och besatta av andra människor? Är ni så avundsjuka? Ni tror helt seriöst att man är för dum för att förstå vad som egentligen försegår i era huvuden?

Näthat, läs nu orden högt för er själva! Hur tänker ni? Sök psykologisk hjälp! Ni har något fel i huvudet och är så jävla fega! Och ja, ni mår dåligt, ni kan förneka det bäst fan ni vill men det biter inte på mig. Ni ser att någon tar plats, personen syns, det går så jävla bra för personen. Det går inte bra för er och det stör er som fan! Men ni är elaka, vidriga människor och jag hoppas ni alla åker dit!

➡️ Varför vara anonym då man kommenterar bloggar och dylikt? Är folk så fega? Ni sitter själva och påstår att ni vågar vara er själva, ni står för era åsikter, ger inte vika oavsett men ändå kommenterar ni bloggar anonymt med påhittade namn, email adresser. Ni är så sjuka och jag hoppas ni åker på karma så det visslar om det. Tro mig, såna som er lär åka dit och jag är så jävla glad och tacksam över att jag inte har såna som er i mitt liv, jag äcklas!

Tack för mig! 🖕🏻

Helleuu 🙂

Jag kom just på, att jag har glömt att visa lite av det jag fyndade när jag och E var på stan och shoppade lite stuff. Jag köpte faktiskt en urskön och fin halsduk och en matchande mössa 🙂 De var sån mysig rosa färg och E köpte också en halsduk och mössa fast i en annan färg så vi lära matcha fint i höst/vinter 🙂

Köp halsduken här

Köp mössan här

Jag är riktigt nöjd, E också och hennes kommentar sa; “-Fan Therese, det är dyrt att gå på stan med dig” “-Pöhh” svarade jag sen sa jag exakt samma kommentar tillbaka bara några minuter senare. Och som vi skrattade 😉 Jaja, är man bra vänner så är man haha 😉 Och konstiga är, när man går ensam hittar man ingenting man vill ha – men när jag går med henne så hittar man allt möjligt 😉 Förövrigt shoppar jag online, men att gå på stan med henne de är livet 😀

Denna färg tog min vän E på mössan och halsduken, den var också riktigt fin!

Ni hittar halsduken här

Ni hittar mössan här

Vilken färg gillar ni bäst? Rosa, brun, eller någon annan från deras shop? Gå in på Kappahl.com eller besök deras butik och välj eran egen favorit 🙂 Hösten kan vara riktigt mysig och fin ändå, ibland. Alla färger på löven, när solen ligger på, frosten på marken..tänk vilka härliga bilder det blir 😀

Kom ihåg;

➡️ När ni får hatkommentarer så försök att förstå att ni vågar ta plats, sticka ut dvs bloggen börjar bli stor.

➡️ Någon stör sig på det du gör, skriver om. Vare sig du har mycket pengar eller inte, bor flott, har ett jobb eller inte. Folk stör sig på det dom vill störa sig på. Jubla när du får en hatkommentar men visa inte om du till förmodan skulle ta åt dig.

➡️ Tänk på att det är dom det är fel på, inte dig. Det är dom som mår dåligt, de är dom det är “synd om”. Skaka på huvudet och tänk; “Stackars människa, inte lätt för er då eran mamma och pappa inte kramade om er tillräckligt mycket då ni var små”

➡️ Sluta inte med du gör, även om du ibland har de dagarna då det blir alldeles för mycket. Men tänk då istället på alla snälla positiva kommentarer du faktiskt får, för det är väl inte bara näthat som dyker upp i erat kommentarsfält, eller?!

Vaknade vid 11.00 först, snorig och helvete. Nu är en förkylning på G igen, somnade om, ingen ork eller kraft att kliva upp. Vaknade vid 16.00 tiden igen av att sambon kom hem. Klev upp. Spänd i ryggen, ont i bröstet och snorig. Så tog två alvedon, c vitamin brus och vätskeersättning. Tänkte inte bli sjuk på min semester 😉

Sen har vi lirat lite super Mario – Nintendo 8 bit 🙂 Hur mys som helst! Har aldrig haft så kul och mysigt med någon förut 😀

Fått en ny namnskylt från Vårdväskan.se också 😀 Snygg va? Du kan göra egna namnskyltar ➡️ HÄR! ⬅️

Ska visa mer sen vad jag har fått – håll ut!

Omg, jag är så taggad inför Halloween, det liksom pirrar i magen nästan – gör det inte de för er? 🙂 Jag menar, alltså hur mysigt är det inte med Halloween? Det börjar bli mörkare, man tänder ljus, barnen knackar på och frågar “Bus eller godis” Börjar jag bli gammalmodig eller är det kanske för att det är en charmig och mysig högtid?

Jag vet att många inte firar Halloween men på något konstigt vis så säger folk “Ha en bra Halloween” eller “Glad Halloween” och festar till det ändå med god mat, godis för barnens skull, och låter de klä ut sig. Ja jag har då alltid faschinerats av högtiden men aldrig riktigt klätt ut mig eller dylikt. Jag vet att många klär ut sig, drar ut på krogerna och festar till det ordentligt. Andra stannar hemma och myser framför skräckfilmer, bunkrar upp med godis, läsk, kanske någon öl bara, medans några kanske t.om skär ut pumpor osv och ställer ut på verandan, balkongen. Typisk klassiker 😀

Jag är även en sån som gillar att styla mig, sminka mig, klä ut mig. För jag menar, jag har ju flera peruker och gillar att spexa med snygga kläder men aldrig riktigt vågat ta det steget med Halloween dräkter men snart måste man ju, bara för att man kan och för att det är roligt 🙂

Många ser ju Halloween som “de dödas natt” eller hur man kan kalla det. Där man tänder ljus och sätter på gravarna. Så sjukt fint tankesätt, verkligen.

Jag har förresten fastnat för en butik som har sjukt mycket kläder, peruker för stora och små. Så om era barn vill klä ut sig på Halloween så har jag den perfekta butiken för det, plus de har bra priser också. Jag älskar butiken och hittar massor med roliga saker där, kläder, smink och massa annat. Helt klart en favorit 🙂

Coolstuff.se hittar ni allt från smink/sårsminkningar, kläder, masker, och mycket mer. Jag är dökör i butiken och det passar ju perfekt att fynda där inför Halloween om man vill spöka ut sig rejält nu till Halloween – eller hur? Jag menar kolla på barnkostymerna, alltså hur söta och fräna är de inte?  Eller ni kanske vill vara Lady Gaga?

Brukar ni sminka och klä ut er eller era barn till Halloween? Vad brukar vara klassikern?

Min sambo är bäst, jag undrade om han orkade göra middag och han fixar det – det blir pasta och köttfärssås som jag misstänker 😀 Gott!

Hämtade ut mitt paket från Jägarliv.com – urgrym affär 😀 Så nöjd!

Dessa leggings och andra mer slittåliga byxor fick jag hem – så glad! 😀

Nu äntligen – mat!

Tankarna har snurrat inatt, så såg “Älskling jag krympte barnen”, en disney klassiker och genast kom barndomsminnerna då jag för första gången såg den. Minns att den gick på ettan eller tvåan då 🙂 Värsta klassikern!

Några scener från filmen 

Färdigfixad och klar, väntar bara på att B ska komma och hämta mig. Jättetrött men ingen ide att somna nu. Hon kommer om ca 30 minuter, dryga. Jag måhända vara helt off på jobbet men tur att G och L jobbar med mig idag, ja och givetvis M och B, annars hade det blivit ett helvete. M rörde vid min rygg och axel igår eftermiddag och log stort och sa; Hej Therese! Det gör såååååååååå sjukt mycket 🙂 Medans G sätter igång med den sjuka humor som bara hon och jag har, haha! Life is perfect..ja eller mitt jobb iallafall. Utan mina arbetskamrater hade jag inte orkat.. helt seriöst.

Är kallt just nu, har varit 0 gradigt inatt och nu är det väl 1 grader om jag inte tar helt fel? 🙂 Mysigt på sätt och vis.

Längtar tills det blir mer kyla, då kan jag använda mina mössor från Stoorstalka.com 🙂 Jag beställde två par mössor förra året, men hann som aldrig använda de helt. Men de är råsnygga och tänk när mitt blonda långa hår, är betydligt längre – kommer bli så söt i de här mössorna så ojoj 🙂

Har ni handlat från Stoorstalka.com någongång? Inte jag heller, detta var första gången men gillar verkligen deras butik 🙂 Lär garanterat återvända!

Jag och K unnade oss pizza, hon bjöd denna gång 😀 Pizzan kom från Pizzabagarn i Gällivare. Urgoda pizzor och underbar personal 🙂 Har hittat min favoritpizzeria ♥️

Tack för urgoda pizzor & grym service. Ni är bäst!

Besöker ni Gällivare någongång , besök Pizzabagarn 😀 🍕 De är awsome!

T.om en brukare ville smaka och det fick hon. Hon vart så nöjd!

Halllååååå 😀 Nu är det diffmöte. Sååå jag skriver mer senare jag lovar – vet inte hur länge detta tar 🙂 Men kul att vara på jobbet igen och se alla. Har jobbat så många nätter och vissa har man inte sett på lääääänge!

Hoppas ni får en underbar onsdag – det lär nog jag få 😉 Nu sätter mötet igång vi hörs!

På Vårdväskan hittar ni allt från namnskyltar, arbetskläder och arbetsskor och mycket mycket mer. Glöm inte att kika in på deras snygga och sköna stödstrumpor 😉

Rekommenderade artiklar