♕ Amor Vincit Omnia/Samboliv-arkiv – Sida 2 av 15 –

Vi tog några öl, sen kom sambons kompis R förbi och vi spelade nintendo 8 bit ihop och ja, vi hade riktigt roligt. Trots vissa omständigheter så var tankarna någon annanstans. Det var en hyfsat lyckad kväll/natt 🙂

Men nu är klockan 03.30 och jag har lagt mig, hade bara sovit i typ tre timmar igår så man är nog rätt så sliten 🙂 Tagit ett glas vatten och ska försöka sova, men skriver mer sen, ja då jag vaknar..om jag vaknar. Jag kanske sover till måndag HAHA!

Nåja godnatt babes

Somnade i soffan i nån timme, var så trött efter maten. Sen förkylningen hjälper inte till men vilade i soffan med sambon tryggt bredvid mig som såg en dokumentär. Har aldrig varit så trygg förut i hela mitt liv – det här är rätt 🙂 Vill ha det så här hela livet ut!

Vill inte byta ut det mot något♥️

Vet håret ser flottigt och “skitigt” ut men läst på lite att man ska försöka undvika tvätta håret för ofta utan köra med balsamspray ➕ torrschampo för att håret ska må bra och växa så kör med det 🙂

Nu ser vi lite dokumentärer och chillar – perfekt myskväll!

Vad gör ni? 💕

Vaknade vid 11.00 först, snorig och helvete. Nu är en förkylning på G igen, somnade om, ingen ork eller kraft att kliva upp. Vaknade vid 16.00 tiden igen av att sambon kom hem. Klev upp. Spänd i ryggen, ont i bröstet och snorig. Så tog två alvedon, c vitamin brus och vätskeersättning. Tänkte inte bli sjuk på min semester 😉

Sen har vi lirat lite super Mario – Nintendo 8 bit 🙂 Hur mys som helst! Har aldrig haft så kul och mysigt med någon förut 😀

Fått en ny namnskylt från Vårdväskan.se också 😀 Snygg va? Du kan göra egna namnskyltar ➡️ HÄR! ⬅️

Ska visa mer sen vad jag har fått – håll ut!

Min sambo är bäst, jag undrade om han orkade göra middag och han fixar det – det blir pasta och köttfärssås som jag misstänker 😀 Gott!

Hämtade ut mitt paket från Jägarliv.com – urgrym affär 😀 Så nöjd!

Dessa leggings och andra mer slittåliga byxor fick jag hem – så glad! 😀

Nu äntligen – mat!

Har ju typ varit vaken hela natten, tankarna har snurrat, sett film och jag har redan hunnit diska de värsta, men matlådorna pallar jag inte just nu 🙂 Inte det absolut viktigaste. Nu har jag slagit igång en maskin med tvätt..sen ska jag vila lite innan jag blir upplockad av en vän i eftermiddag 🙂 Typ vid 15:30 slutar hon jobbet och fick ett sött meddelande av henne på facebook “Men älskar ju dig med gumman , man har alltid så jäkla kul med dig 😀 😀” Alltså de värmde mitt hjärta ♥

Vad gör ni denna onsdag? Jobb, skola? Do tell 😀

Jo, jag såg ett vidrigt inlägg i en grupp. En tjej hade skrivit till gruppen, anonymt om att hennes kille hade haft sex med en hora och undrat om det var otrohet. DOOOOHH! Självklart, dvs han betalar för att VARA otrogen. Jävla svin!

Oavsett om man har problem i relationen, mycket bråk eller annat så är det fan aldrig okej att vara otrogen..men de står i alla möjliga grupper om otrohet och dylikt..herregud, är man missnöjd med sexet sitt i lugn och ro och prata om det och varför det inte blir sex så ofta. Ja, de gäller väl alla problem? Att skrika på varandra, de gör fan relationen bara värre..belive me. Prata lugnt, lyssna och låt den andra prata till punkt – de gör ju att saker kan lösas på annat sätt. Men att vara otrogen..jag fattar inte 🙁

Nåja, vissa är ju som de är.. de förtjänar att vara ensam för resten av deras fucking liv!

Somnade vid 10 nångång imorse – tvättade färdigt lite arbetskläder och underkläder, diskade lite och renbäddade – men sen dog jag.. vaknade väl efter 15.00 då sambon kom hem. Hundarna löpte amok och kände ba; “Ghaaa Kill me..”

Nu upp och vara social 🙂 🇸🇪 Vad har ni gjort idag? 🇸🇪

Diskat lite men orkar inge mer haha! 😂 Nu renbädda och tvätta lite – fy fan! Vill vaka så jag kan vända på dygnet men orkar inte stanna uppe. Ögonen kliar och man mår typ dåligt 🙁

Nåja lite vettigt har man gjort hemma. Det man orkat med, gud så skönt att det börjar bli ordning.

Pussat sambon hejdå för en stund sen, han ska på jobbet. Undra om man orkar gå till affären? Njääeee! 😉 Skiter i det..

Vi somnade, alltså jag sov som en drottning bredvid sambon 🙂 Vaknade 20.40 ungefär. Nu blir det att mysa framför en film eller två och nu känner jag mig riktigt utvilad 😉

Vi ska chilla, ta igen en massa tid & bara njuta 😀 Äntligen!

Har ni gjort det? 😀

Saknar. Tom i hjärtat. Saknar sambon så det gör ont. När jag kom hem sov jag. När han vaknade sov jag. Vi fick inte många timmar tillsammans. Det gör ont i hjärtat av saknad. De säger att det är bra att sakna. Men ska det göra så här ont? Ska det?

Älskar mitt jobb men att jobba flera nätter,de tär på känslor och förhållanden. Inte meningen att man ska bli deppig av denna saknad fastän man bor tillsammans? Det är väl inte menat att man ska må dåligt, få tankar som gör en off och knäpp?

Rekommenderade artiklar