♕ Fashion/Beauty/Makeup/Nails & Hair-arkiv – Sida 2 av 9 –

Min sambo är bäst, jag undrade om han orkade göra middag och han fixar det – det blir pasta och köttfärssås som jag misstänker 😀 Gott!

Hämtade ut mitt paket från Jägarliv.com – urgrym affär 😀 Så nöjd!

Dessa leggings och andra mer slittåliga byxor fick jag hem – så glad! 😀

Nu äntligen – mat!

Gud vad jag har sovit, inte end vaknat då sambon klev upp 😂 Somnade väl vid 03.00 imorse och vaknade av att hundarna löpte amok då sambon kom hem. Är fortfarande trött och ont i ryggen som ett as 🙄 Helvete!

Nåja fått mitt snygga set plus peruk från Coolstuff.se missat helt att visa er det MEN ett helt inlägg kommer sen 😉 Håll ut! 😍

Färdigfixad och klar, väntar bara på att B ska komma och hämta mig. Jättetrött men ingen ide att somna nu. Hon kommer om ca 30 minuter, dryga. Jag måhända vara helt off på jobbet men tur att G och L jobbar med mig idag, ja och givetvis M och B, annars hade det blivit ett helvete. M rörde vid min rygg och axel igår eftermiddag och log stort och sa; Hej Therese! Det gör såååååååååå sjukt mycket 🙂 Medans G sätter igång med den sjuka humor som bara hon och jag har, haha! Life is perfect..ja eller mitt jobb iallafall. Utan mina arbetskamrater hade jag inte orkat.. helt seriöst.

Är kallt just nu, har varit 0 gradigt inatt och nu är det väl 1 grader om jag inte tar helt fel? 🙂 Mysigt på sätt och vis.

Längtar tills det blir mer kyla, då kan jag använda mina mössor från Stoorstalka.com 🙂 Jag beställde två par mössor förra året, men hann som aldrig använda de helt. Men de är råsnygga och tänk när mitt blonda långa hår, är betydligt längre – kommer bli så söt i de här mössorna så ojoj 🙂

Har ni handlat från Stoorstalka.com någongång? Inte jag heller, detta var första gången men gillar verkligen deras butik 🙂 Lär garanterat återvända!

Hallå gullungar 😀 Allt bra med er? Med mig är det bra men trött, sovit dåligt 🙁 Drömt en massa marddrömmar, sovit oroligt så vart inte många timmars sömn. Men mår bra av att vara på jobbet, brukarna får en på andra tankar. De är glada, pratsamma och skämtglada 💕

Jobb och slit – men känns bra ändå ich denna helg går nog fort då jag fick veta att min semester nästa vecka blir av 😀 Behöver vila, jobbat många extra nätter nog för jag valde det själv men att tänka på sig själv, hur man mår och vad man orkar det gör man inte. På mitt jobb är det att passa schema och sina arbetstider , och att fokusera på brukarna som går före. Allt! T.om då jag kommer hem tänker jag på de, då vet man att det kanske blivit för mycket?! Då måste man ladda batterierna 🙂

Men tänkte fixa i hemmet, tvätta, städa ja jag tror faaaan att jag ska byta gardiner med och piffa till det ordentligt 😉 Göra det höstmysigt i hemmet 😀

Snygga stödstrumpor va?! De är från Vårdväskan.se – in och fynda ett par du också! Ursköna även om man är hemma med barn etc 😉 Belive me! Klicka här och beställ egna.

Har tagit en välförtjänt dusch, och vårdat mitt hår med lite produkter 🙂 Känner mig fräsch på nytt – underbar känsla.

Bara två nätter kvar 🙂 Sköööönt! Men kul ändå att jobba nätter så får se hur det blir i framtiden. Vi fick ju svara på en enkät om hur vi vill ha de, typ som vi har nu, integrerad natt (vi får alltså lägga in fler nätter om vi vill) eller bara natt. Det blir förhoppningsvis integrerad natt 😀

Vissa vill ju slippa nätterna och då är de bra för oss som verkligen vill ha flera nätter 😀

Dessa produkter använder jag efter varje dusch och då jag duschat håret – asbra grejer från Lyko.se 👌🏻

Jag fullkomligt älskar Lyko.se 😍 Två av dessa har jag testat sen återkommer jag om vad jag tycker om alla 👌🏻

Alltså jag måste bara säga wow, vilken going från Lyko.se – helt klart i min smak. Nästan allt jag har här hemma är kokos numer, blivit helt förälskad i alla produkter och de flesta är från Yves Rocher 🙂 Lyko och Yves – sjukt bra butiker OM man vill ha det lilla extra i håret eller på kroppen.

Detta är en bodyspray, det är en härlig doft av kokos och creme – mmm lovely 🙂 Vart chockad över hur go den är, och som tur är så beställde jag två av varje så har min lilla kokos doft läääänge nu 🙂 Ni kan köpa den här! Billig är den också dessutom, plus lätt ha med sig i handväskan.

Är allt bra med er? Med mig är det bara bra 😀 Dock hade jag så sabla svårt att sova, kanske sov i en timme max, så vaknade jag av att hundarna skällde då sambon kom hem. Han försökte tysta de, men försent – jag var vaken. Nu är jag hungrig istället så om man äter lite kanske det går att sova sen.

Tur på sätt och vis, att jag vaknade för kollade mailen och ett vältjänt företag ville ge mig ett presentkort och om jag fann något i shoppen så skulle jag skriva ett inlägg om detta framöver (ja det jag nu fyndar) och länkar de mm. Men givetvis svarade jag, skulle bli superduperkul 🙂 Så är trött men jävligt glad 🙂

Sambon målar om min vita bokhylla till svart, han har redan målat om sitt skåp – vart mycket snyggare i svart 😀 Vi kommer att få det sååååååååååå fint här hemma och tänk när vi flyttar ojoj!

Nåja, mat i magen sen försöka vila några timmar så natten inte blir så tung och lång. Ha det så bra så hörs vi!

Heeeej!☺️

Fick sluta efter lunch istället dvs klockan 13.00, ja istället för mitt ordinarie pass som slutade 15.30 – why? Jo det blir att jag ska jobba extra inatt – många är sjuka så de behövde mig. Och jag älskar ju nätterna så tackar mer än gärna ja 🙂 Ger goa pengar också!

🌸 Toppen är från Bikbok – fick den idag & lite till 🌸

Tog en lättöl då jag kom hem, var så sjukt sugen men orkade inte hela så rastade hundarna istället och gick sen till Coop igen (glömde en sak sist jag var förbi) suck! Plus hade ytterligare ett paket som kommit 🙂 Men jag njuter av vädret, synd att sova bort det..

Nu måste jag försöka vila ett par timmar om det går sen börjar jag jobbet igen klockan 22.00 vi hörs 🤘🏻

Vi vann inget men bättre lycka nästa och sista gången – right? 😉 Sista är nu på söndag klockan 15.00 men jobbar hela helgen så får se om man orkar efter nattjobbet och ska ju iväg söndag kväll/natt och jobba sista. Sömn är viktigast för vinner gör man ju aldrig ändå 😉

Älskar mitt smink och mascaran – omg ♥️ Bästa ever – jag är så nöjd! Gud, smink är livet right?!

Rekommenderade artiklar