♕ Mina chihuahor-arkiv – Sida 2 av 8 –

Nu ska vi gå hem – gud såååå jävla skönt 😍 Hem till min underbart sköna säng, sova sova och sen när jag har vaknat så har jag hunnit få ett paket också som EMP har skickat (något som var slut) glömt bort vad det var men ack så glad jag är ändå 😁

Vi hörs då jag är hemma. Woop Woop ☺️

Hejhej & godmorgon alla morgonpigga och morgontrötta! 🙋🏼‍♀️

Natten är förbi och jag, Meja, I och Sid får snart åka hem och sova 😴 Vi är helt slut efter inatt..

Men nu är man ledig i fyra härliga dagar – Cant wait haha! Men blir ledig from 06.30 då är det Bye Bye 😉 Förtjänar det verkligen för har verkligen jobbat nog med övertid men garanterat smsar Sara om extra pass när som – kanske idag eller imorgon. Fasligt många sjuka – helt wierd men men.. det går ju upp och ner liksom.

Vissa perioder huuur lugnt som helst andra inte alls 🙄

Vi jobbar och står i, då behövs de frisk luft 🙂 Meja ska nattkissa och nattbajsa 🙂

Kallt ute och tyst 🙂 Mys med höst ju

Hej hej på er alla 🙋🏼‍♀️

Hur mår ni? Jag mår bra men är lite seg efter tuppluren känner jag men piggare än igår vid den här tiden 😂

Vi har badat och det går alltid bra med Meja, har typ tagit handdukar för enbart hundar. Hatar allt hundhår på handdukar VI ska använda då man har tvättat det 😓

Nu har jag fönat Mejas päls lite och bäddat ner henne i en filt och hon verkar då vara nöjd med att vara ren och nybadad, inte roligt från början blir ju kallt efteråt men sen känns det bra tydligen ☺️

Och jag sa att vi ska jobba snart, och då ville hon sova lite, tror hon är smartare än man tror. Därför jag ska utbilda henne till vårdhund och en av cheferna ville ju de också. Hon är så lugn, lyhörd när vi jobbar.

Nåja, snart ska jag fixa till mig lite innan jag går ut och kissar & bajsar med barnen 🙂

Heeej på er 🙋🏼‍♀️

Alltså jag har verkligen tagit igen sömnen. Somnade vid 16.00 efter maten som sambon lagade sen däckade vi och vaknade nu hyfsat utvilad 😀 Känns bra!

Nu lär natten bli bra då man sovit nog många timmar 🙂 Ska sminka mig, fixa håret men först bada Meja och torka henne ordentligt 😉 Så hon är reeen och fin inför jobbet.

Vad gör ni kära läsare? Haft en bra dag/kväll?

Rastar hundarna och njuter av vädret 😀

Kan inte klaga på vädret och värmen även om det är riktigt varmt 😍☀️

Sitter och väntar på ett samtal nu så man kan dra härifrån ett tag 😁 Hundar är rastade, fått mat och vatten. Jag drack lite vatten tog en alvedon för soffan är som den är 😂 Skit soffa!

Snarkades och hade sig och var varmt i sovrummet så i vardagsrummet var de kyligare och tyst 😅

Ha en fantastisk tisdag det ska jag ha iallafall 🤪

Vilket väder, de brände verkligen på mina ben och armar – detta väder är det jag har saknat.

Känner så jävla bra idag – känner mig bra och stark som person och snygg. Kan vara vädret som hjälper till ☺️ Eller att att jag har folk omkring mig som bryr sig och tycker om mig för den jag är?!

Jag känner mig bra antagligen för jag har mixat lite med mina kläder & är lite somrig. Känner mig fin och fräsch – ska även ut på äventyr med en fin person snart också 😁

Är ute med hundarna nu och jösses säger jag. Värsta sommaren ☀️ Och varmt 😅

Hur har ni det?

Öppnat en öl, somnade en stund i soffan. Dock vet jag inte hur länge men vad fan – skönt var det 😀

Sambon pantar, jag sitter och bara; “Now what?!” Är en slö dag, känns som en söndag just nu 😅

🌸 Byxorna hittar ni här! 🌸

Funderar på att städa i ordning i sovrummet lite grann ser ut som tusen bomber exploderat hahaha!

Dogsen har ätit upp sitt sista mål mat, de har badat alla tre idag så nu så åt alla som tokar så hällde upp lite mer kulor. My tog de tre sista kulorna – klart gammkärringen ska ha de sista 😂 Nu ligger de och sover, alldeles tyst. Inte ens Tittis snarkningar men kyrkklockorna hörs klart och tydligt..

Legat i sängen, vänt och vridit mig. Kan inte somna. Tankarna har snurrat. Är trött men ändå inte så jävla trött ändå – solen skiner, luktar sommar ute. Fåglarna kvittrar av lycka. Så vad gör Tess? Jo, fanskapet kliver upp och bara; “Jahopp och nudå?”

Det är ljust dygnet runt häruppe, min kropp är lurad och skriker “Tjoho inte sova, inte än! Kliv upp!”men inte mitt psyke är mer “Va fan gör du? Lägg dig för helvete!” Nej inte än. Och egentligen? Vad fan gör det? Jag är 36, har semester, har inga barn att ta hand om (Thank good!) Jag har bara mig själv att ta hand om. Ja och sambon och djuren ofc – de som faktiskt betyder något och som jag bryr mig om. Att de finns, det är det enda som betyder något i mitt liv, de som får mig att fortsätta brinna som ett ljus, lågan som vägrar att slockna, bara känna viljan att fortsätta leva och kämpa. Ja visst mina nära vänner också, men de som står mig närmast är de som bor under samma tak som mig – de jag ser som min familj. Mitt bränsle, mitt syre. Mitt liv ♥️

Jag har gjort dumma saker i mitt liv förut, saker som jag inte är stolt över, men just nu känns det bra att man gjorde de misstagen. Har tänkt en hel del under den där såkallade timmen, för utan dessa misstag – Vem fan hade jag varit då? Vem? Kan ni tala om de för mig! Hade jag ens kommit så här långt som jag har idag? Mött de som finns i mitt liv just nu? Om jag inte hade gjort de där misstagen, mitt skrik på hjälp, hur fan hade de slutat då? Alkohol? Droger? Överdos? Självmord?

Fattar ni att de kunde ha slutat 10 gånger värre? Jag hade kanske gått den mörka hemska vägen som många gör som mår fruktansvärt dåligt? Jag hade kanske inte suttit i den här soffan?

Jag har allt jag behöver, tak över huvudet och mat på bordet, folk runtomkring mig som älskar mig oavsett misstag och felsteg.

Jag mår bra. Efter omständigheterna så mår jag bättre än jag någonsin har gjort på flera år. Jag är fri, ja jag har äntligen fått ro.

Och jag är fortfarande vaken.. är lite crazy.. eller hollo som kärleken brukar kalla mig. Börjar förstå varför nu ärligt talat.

Vi hörs 👋🏻

Rekommenderade artiklar