♕ NEW IN!-arkiv – Sida 2 av 4 –

Bilderna är inte 100% professionella men det kommer bättre sen, jag lovar!

Svarta finbyxor, älskar de 👌🏻

Svart snygg spetströja, hur snygg?😍

Svart genomskinlig tröja, thats hot! 😉

Ljusrosa spetsbody – love it 💕

Croptop med körsbär & snörning vid bysten 🍒 Så jäkla söt!

Nelly.com har sååå grymma kläder och jag är så nöjd 👍🏻

Gick in på NORDIC FEEL och klickade hem lite nytt smink så ska kasta det som är förbrukat så att säga. Men lär ta några dagar innan det kommer så gör det sen, måste ha smink fram till dess.

Pudret får jag väl försöka använda ändå även om det bara är pannkaka av det 🙁 Får dutta med borsten och göra det bästa av de.

Får lön på måndag så ska unna mig mer då för mycket sjunger på sista versen. Men nu köpte jag foundation, puder, mascara och coverstick typ 🙂 Lite iallafall som är basen så att säga.

Längtar tills jag är riktigt långhårig, då jäklar hörreni 👌🏻

Brukar ni handla på NORDIC FEEL?

Har hittat en favoritbutik, Rudecru.com som ni hittar här. Den butiken är så i min stil, har två par mysbyxor, det här paret och ett par vita som tyvärr är slutsålda som det står rebelbabe på. Sen har jag någon hoodie som tyvärr också är slutsåld men de hoodies som de har finner ni här och bara älskar den. Ja t.om sambon har ett par shorts ifrån deras butik, skitsnygga. Ni hittar de här. Och så mina shorts från deras shop som dessutom är på rea, så in och fynda här.

Skorna hittade jag också där, de är verkligen ursköna och så i min stil då jag älskar rosa. Ni hittar de här. Visst är de snygga? 😉

Jag har svårt att fastna för butiker idag, då många har försvunnit som jag alltid har fyndat på förut men nu fann jag RudeCru.com och fastnade direkt. 

Fick paket från CDON – gud så nöjd och glad jag är 😀

Brukar ni se film/serier? 📽

Var på stan med E, pratade om allt mellan himmel och jord. Tog en kaffe och liten fruktsallad på fiket och kollade i affärer.

Sen tog vi en rejäl promenad i denna värme. Runt 27-28 grader varmt men var såååå mysigt 🙂

Hämtade ut några paket också – här är fynden;

🌸 Dessa är från Lindex 🌸

🌸 Denna kortarmade hoodien är från Add9 🌸

Hittade två par glasögon på stan, ett par på Niemis funderar jag på att köpa vid löning – blev jättekär och både kvinnan i affären och E tyckte jag passade jättebra i de 😅 Och jag tyckte att jag vart SKITSNYGG i de, riktigt min stil ☺️

Inga sorgsna miner idag, haft så kul 🙂 Man klarar sig och en vän får en på andra bättre tankar 💕 Kände mig så jävla snygg, skitbra, sedd och såååå omtyckt! Förtjänar det verkligen! Jag förtjänar det bästa & det gör många, många..

Jag vill rekommendera detta glidmedel för er som gillar analsex. Det är det enda som funkar för mig, de andra jag har provat torkar ut snabbt, det bränner svider och gör ont och analsex ska inte göra ont. Och det viktigaste är, det ska inte bara vara skönt för killen. Det ska även vara skönt för tjejen.

Det är många som glömmer bort det här; att båda ska njuta, ha skönt oavsett vad man än har för sex.

Och när det gäller just analsex då kommer detta glidmedel bra till hands, det är väldigt lätthanterligt och har rätt konsistens vilket hjälper till på traven.

Så här står det om just detta glidmedel;

EasyGlide är en hög kvalitet, vattenbaserat glidmedel som produceras av en certifierad tysk tillverkare. Den speciella, icke-fettkomposition lätt avlägsnas med vatten och lämnar inte några märken efter sig, även under passionerade stunder. Med en konsistens som känns behaglig mot huden, är inte klibbig, samt utmärkta smörjande egenskaper och en optimal mängd, är Easyglide idealisk för att uppfylla och bekymmersfri sex.

Grunden för en bekymmersfri och sensuell atmosfär är förtroendet för partner – lika viktigt är det förtroende för alla produkter som är kopplade till sex och som kommer i kontakt med underlivet.

CE-märkning, som i enlighet med lagen om Läkemedels identifierar en medicinsk produkt som är lämplig för underlivet.
Identifieringsmärket “latex kondom kompatibel”, som garanterar kompatibilitet med kondomer.”

Jag ger detta glidmedel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ För detta glidmedel gör så mycket att det ger mer njutning.

Har ni svart att nå orgasm, så finns det hjälp att få. Ta exempelvis denna klitorisstimulerande salva (finns många olika sorter) smörj på klitoris, vänta en stund. Den här som jag har är värmande, och jag kan säga att orgasmen blir mycket starkare och mer långvarig.

Prova den, kan säga att den lyfter er till skyarna med orgasmer ni bara kan drömma om. Försök att undvika att få den i slidan. För mig bränner det och sexet blir obehagligt och kom ihåg att tvätta er efter sex 😉

Denna får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ För den ger verkligen oförglömliga orgasmer.

För mer härliga produkter, sexleksaker gå in här och klicka hem just era favoriter. Har ni några frågor om en produkt så tveka inte att fråga.

Fick hem dessa produkter igår 😍

Ja, jag älskar peruker i alla modeller och färger. Kul att ha vid exempelvis rollspel eller festliga tillfällen. Klicka hem just din favorit här!

Vill du köpa glidmedel gå in här! Det finns både vattenbaserat, värmande och mycket mycket mer.

🌸 Just nu ger jag 10% rabatt på erat köp – ange bara BLONDINA10 i kassan 🌸

När jag skulle hämta ut paketet från H&M på OKQ8 såg jag det här snuset. Det är smak och lukt utav hallon och jordgubb och det luktar jättegott. Smakar gott också 😁

Ni snusare, jag rekommenderar detta om ni gillar smak på snuset och älskar hallon och jordgubbar som jag 🙋🏼‍♀️

Ni som snusar, vad brukar ni köra med?

Fick dessa t-shirts och en långarmad tröja från H&M och alla kostade runt 99kr styck 😍 Älskar H&M!

Är så sjukt nöjd 😁 Brukar ni fynda på H&M?

Nu ska vi äta tacos och så blir det väl en öl också. Vad gör ni denna fredag?

🌸 Väst och halsband hittar ni här 🌸

Jag älskar västen, och älskar modellen omg! Kommer bli hetast ever 😀

Nu tar jag mig en öl och kollar i paketet som jag fick från ett samarbete omg! Så sjukt nöjd även om vissa saker inte riktigt är “My thing” men kanske blir fel tävlingar framöver 😉

Vad gör ni!?

Sov några timmar igårkväll då jag kom hem vid 17-18, sen vaknade jag vid 21.30- 22.00, rastade hundarna sen var jag vaken till 02.00 sen sovit sen dess.. Well vaknade vid 14.00 av en massa dunk musik så tänkte det är på tiden att kliva upp.

Så klädde på mig och gick ut med hundarna och kan säga med en gång. Det kändes som jag gick på gummi eller gelé. Allt gick så långsamt, det enda som gick snabbt var hundarna som sprang som galningar 😅

Nåja.. en snus och coca cola kändes bra att få i min mun 😉

Vädret suger igen, ingen sol eller så men känns som en “stanna inne för fan-dag” 😳

Btw, när jag var på dollarstore igår och fann ursnygga sängkläder så sa E att detta var min mugg så den fick följa med hem 😍

Rekommenderade artiklar