♕ Vänskap-arkiv – Sida 2 av 8 –

Hallå boyzzzzz n girlzzzzz! 😉

Håller på och tvättar. Samtidigt som ögonen håller på att gå i kors av trötthet så ska vila lite tills maskinen är färdig 🙂 Vi ska inte ses förrän 15.30 jag och min kompis så hinner få lite sömn 🙂

Hoppas ni mår bra allesammans 😀

Har ju typ varit vaken hela natten, tankarna har snurrat, sett film och jag har redan hunnit diska de värsta, men matlådorna pallar jag inte just nu 🙂 Inte det absolut viktigaste. Nu har jag slagit igång en maskin med tvätt..sen ska jag vila lite innan jag blir upplockad av en vän i eftermiddag 🙂 Typ vid 15:30 slutar hon jobbet och fick ett sött meddelande av henne på facebook “Men älskar ju dig med gumman , man har alltid så jäkla kul med dig 😀 😀” Alltså de värmde mitt hjärta ♥

Vad gör ni denna onsdag? Jobb, skola? Do tell 😀

Jo, jag såg ett vidrigt inlägg i en grupp. En tjej hade skrivit till gruppen, anonymt om att hennes kille hade haft sex med en hora och undrat om det var otrohet. DOOOOHH! Självklart, dvs han betalar för att VARA otrogen. Jävla svin!

Oavsett om man har problem i relationen, mycket bråk eller annat så är det fan aldrig okej att vara otrogen..men de står i alla möjliga grupper om otrohet och dylikt..herregud, är man missnöjd med sexet sitt i lugn och ro och prata om det och varför det inte blir sex så ofta. Ja, de gäller väl alla problem? Att skrika på varandra, de gör fan relationen bara värre..belive me. Prata lugnt, lyssna och låt den andra prata till punkt – de gör ju att saker kan lösas på annat sätt. Men att vara otrogen..jag fattar inte 🙁

Nåja, vissa är ju som de är.. de förtjänar att vara ensam för resten av deras fucking liv!

Tack fina B för skjutsen till jobbet, vad skulle jag vara utan dig? Och vilka samtal vi hade i bilen, det kändes bra – vi är rätt lika och tänker lika 🙂

Arbetskamraterna ja både J, G och B skickade mig till vilorummet. Tillslut efter en kopp kaffe så gick jag. Plus fick en redbull av J som jobbat inatt, han trodde att jag behövde den 😉 Haha! Dooooh! Fina vänner man har alltså 😀

Känner mig inte mänsklig nu! Kill me 😓🔨

Färdigfixad och klar, väntar bara på att B ska komma och hämta mig. Jättetrött men ingen ide att somna nu. Hon kommer om ca 30 minuter, dryga. Jag måhända vara helt off på jobbet men tur att G och L jobbar med mig idag, ja och givetvis M och B, annars hade det blivit ett helvete. M rörde vid min rygg och axel igår eftermiddag och log stort och sa; Hej Therese! Det gör såååååååååå sjukt mycket 🙂 Medans G sätter igång med den sjuka humor som bara hon och jag har, haha! Life is perfect..ja eller mitt jobb iallafall. Utan mina arbetskamrater hade jag inte orkat.. helt seriöst.

Är kallt just nu, har varit 0 gradigt inatt och nu är det väl 1 grader om jag inte tar helt fel? 🙂 Mysigt på sätt och vis.

Längtar tills det blir mer kyla, då kan jag använda mina mössor från Stoorstalka.com 🙂 Jag beställde två par mössor förra året, men hann som aldrig använda de helt. Men de är råsnygga och tänk när mitt blonda långa hår, är betydligt längre – kommer bli så söt i de här mössorna så ojoj 🙂

Har ni handlat från Stoorstalka.com någongång? Inte jag heller, detta var första gången men gillar verkligen deras butik 🙂 Lär garanterat återvända!

Gud så skönt – är ledig imorgon 😀 Sen jobbar jag fredag, lördag och söndag.

Vad jag ska njuta – är jätte trött men bara sovit i två timmar allt som allt. Men det var gott med pizza med K – helt klart 😀 Vi förtjänar det verkligen!

Jobb och slit, jag och L har ändå väldigt kul då vi jobbar 🙂 Hon om någon har lärt mig att använda käften och inte vara rädd att stå upp för mig själv 🙂 Synd det är hennes sista natt bara.

Ha de bra och sov gott ni som lagt er 😴

Vi dricker vin hos M, ätit lite pizza också som R och sambon beställt, är inte hungrig mest trött.

Vi hade kul ute men klart tankar snurrar mer då man har druckit, oro och skit. Typiskt att alkoholen gör att man överanalyserar allt då menar jag allt. Släpp det Tess.. suck!

Fan vi hade skit kul på Alla Tiders men de stänger före barnet så finns inte så mycket annat och göra så vi drog till M istället.

Är ute på Alla Tiders, sett både L och B från mitt jobb så kul 😀

Här sitter vi, R, sambon, jag och M dricker lite och snackar skit! Har världens diskussioner om typ allt, bland annat kom jag& R fram till att världen skulle bli bättre om vi kunde acceptera varandra. Med det menar vi sexuell läggning, den person man är (nu menar vi INTE pedofiler, våldtäktsmän osv) men aaaa ni fattar nog sen hur man sminkar sig, klär sig, piercingar, tatueringar osv

Vi syftar på min vän (familjemedlem?) Mandy som har varit med om hel del sen hon bestämde sig för en sak.

Varför inte bara låta folk vara, ta de beslut de vill utan att svartmåla de? Låta de vara de dom vill vara. Om ni nu mår så dåligt och hackar på de som är sig själva, de säger ju direkt vem ni är – right?

Är helt mör i kroppen, jag var ju ledig nu inatt right? Jo ändå sov jag lite för länge igår, vaknade kanske runt 15.00 tiden. Men vad gör det då man är ledig?

Nåväl, la mig och vila med sambon igår eftermiddag typ vid 16 tiden tiden fast kunde bara sova i en timme. Klev upp, såg på Arga snickaren, någon film på netflix sen somnade jag om vid 18:30 och sov i två timmar. Hasade mig upp för att gå ut med bebisarna en sväng, åt lite (var inte så där värst hungrig) tog en glass och såg på film och mös på utav bara satan med tända ljus.

Vid 03.00 på morgonen somnade jag igen i soffan, helt död och sov till sambon väckte mig med en puss på kinden vid 06.30 tiden. Kände mig helt off, så kröp ner i sängen i sovrummet istället. Och sov till 15:30. Då la han sig, helt slut efter jobbet, jag klev upp och tog lite fil och kravlade till Coop för att handla, tog ut ett paket från EMP (orkade inte igår haha) så har nu kånkat hem två tunga kassar med mat. Köpte även snus till oss, behövs ju det också haha!

Är så spänd i axlarna och ryggen, och helt slut. Är helt orkeslös idag, rädd att jag håller på att bli sjuk men pratade med en gammal bekant från Lycksele, kallar henne I nu för tänker på alla sjuka människor som läser min blogg, hon vill nog inte ha såna efter sig haha, räcker att jag har det 😀

Jaja, hon tror jag jobbat för mycket och att det kan leda till att man blir sjuk, Med kvällspass och sen nätter med lite sömn, så nu måste jag ta det lugnt. Är ändå ledig i några dagar så hinner samla krafter och vila, sen är jag nog på hugget igen.

Tycker det är skrattretande att vissa utger sig för att vara min vän (önsketänkande från deras sida kanske 😂) men mina vänner tar inte viktiga saker och diskussioner med mig via bloggen. De är liksom lite mer personliga (ja ni stalkers utan vänner vet nog inte vad det innebär) men ni vet samtal om att ses på en fika och mina underbara vänner som bor alldeles för långt bort för en fika (miss ya babes♥️) där blir de mest via samtal och sms. Sen är de aldrig anonyma och kallar sig Lisa, Lotta, Kjgjhpkkk eller utger falsk email. Så mina kära haters och stalkers – kom på er där va? Nice try! 😂 Haha!

Mina vänner är inte såna fega kräk som via bloggen, spottar ur sig nedlåtande kommentarer som i deras värld anses vara “goda råd och tips“😂

Jag ser dock detta som en förolämpning mot mina vänner. Jag har de bästa vännerna i mitt liv. Och hade de inte varit bra vänner så hade jag inte haft de kvar alls. Dåliga vänner gör jag mig av med. Gift är inte bra för dig så har du såna “vänner” som du inte mår bra av; BORT!

Hannah, Emy, Johanna, Mia, A, Mikkiz, Mandy, L, K, Ana, E och alla ni andra (ni vet vilka ni är) – ni är bäst! Glad att jag har er i mitt liv.

Vi hörs inte varje dag men det är okej, finns inget krav från min sida att vi ska höras varje dag för att veta att ni finns där. Jag vet 😘

Love you all! ♥️

Rekommenderade artiklar