♕ Viktiga samtalsämnen-arkiv – Sida 2 av 17 –

En helvetes kväll. Ingen matlust vill typ bara gå och dö i sängen, aldrig vakna. Fy fan säger jag alltså. Människor…

Föredrar gamlingarna just nu! Visst finns det bra människor men kom igen.. så besviken just nu!

Nåja hem & sova sen samma visa igen imorgon.

Snart slutar man – kvällen har rullat på men rygg och fötter värker 🙁

Passade på att duscha på jobbet – så skönt! Men känner mig inte okej. Känslor svallar, man känner sig otillräcklig trots man gjort ett sjujävla bra jobb. Vet jag är grym men tror mensen är på G faktiskt 😔 Fuuuuuck!!

De känslorna är inte att leka med. Jag mår rent av skit under mensen, värst är innan. Blir så känslomässigt obalanserad och helvete..

Hur blir ni vid mens?

Gång på gång har man haft samma magkänsla om en person, och sagt att no big no – kommer aldrig på fråga och efter varje gång är bevisen just framför näsan på en. Personen ändrar sig aldrig – tänk vad man har lärt sig under alla dessa år. Är stolt över mig själv.

Ända sen jag slutade vara så naiv, dumsnäll så kan inte dessa köra över mig längre med deras manipulativa “tyck synd om mig” lögner. Det biter inte på mig.

Tar ingen skit, orkar inte. På bara något år har saker förändrats inom mig. Visst har det skrämt mig ibland men känner mig stark. Och att gå vidare och tänka; “Hey jag gjorde misstag att lita på helt fel människor förut, men vad fan gör det idag? Jag slipper dessa människor hädanefter” Okej jag kanske inte slipper de inte helt de fladdrar bakom mig som spyflugor ändå. Besatt or what?

Jag har fantastiska vänner. En som skrev ett sms till mig hur mycket hon älskar mig. En annan skrev på Facebook att jag fortfarande är en bra och fin människa. Kärlek till er ♥️

Det gäller att fokusera på de bra människorna/vännerna man har & hålla sig undan de dåliga som bara vill dig ont 🙂 Funkar riktigt bra för sanningen är att man mår så mycket bättre då – så snälla; gör det ni också 😘 Ni förtjänar att må bra & ha de bra.

👑 Stay away from the bad old people and memories, and create new good memories with the new people who come in to your life who makes you feel awsome 👑

Ja jag gav upp, känner massa känslor och aggressioner inom mig. Kände nångång inatt då jag lyssnade på musik VAD problemet är och idag får jag chansen att berätta – och det kommer jag att göra. Är inte rädd för människor, det folk har är bara ett ytligt skal med massa ordspyor till åsikter och skitsnack och åsikter är som en röv – delade! 😜

Fått i mig havregrynsgröt och en kopp kaffe 🙂 Så nu är jag mätt och belåten!

Har hunnit sminka mig också och klätt på mig, ont i huvudet men orkar inte bry mig. Är ledig imorgon – its gonna be alright 😉

Vad ska ni göra idag? 👌🏻

Har haft en jätte konstig period nu aslänge, där jag sover ja.. inte normalt. Kan somna 10 på fm vakna vid 13.00-15.00 och vara trött men kan inte sova vidare. Sen somna vid 17 och sova till 21.00 – 22.00 och imorse somnade jag 07.30 typ och vaknade först 10.30 klev upp en stund, lalla vid datorn i nån halvtimme. Somnade i soffan till 12.30 sen vaken och var jätte trött då jag kom hem. Tänkte nu sover jag bra inatt.

HAH! Trodde jag! Somnade 00.00 och vaknade aspigg och hungrig vid 01.00 och ja.. här ligger jag i soffan i min ursköna onepiece från Lesara 😉 (de bästa du någonsin kan klä dig i på hösten) Har typ flera onepiece hemma – love them 👌🏻 💕

Just nu vill jag inte vara i sovrummet och störa sambon med mitt flackande upp och ner ur sängen då han sover. Jag känner mig utvilad just nu ändå trots lite sömn men ska upp 06.30, börjar 07.30 nu på morgonen.

Vad fan är det för fel på mig? Varför pigg efter så lite sömn? Är det hösten? Är det månen? Vad? vad? VAD?

Är det någon fler därute som har problem med sömnen? Jag haft det en period nu och sömntabletter är inte bra 😕

Jag måste ha världens bästa läsare. Här kommer några ord till dig som drabbas mycket utav näthat och annan skit som folk kräks ut över dig och din blogg.

~ Ord är bara ord, det är vi själva som ger ord för stor betydelse i vårt inre. Om någon skriver elaka saker till någon man inte känner måste: Antingen är man bitter på sitt liv, avundsjuk, elak m.m. Inget att bry sig om! ~ /Augusta

Augusta har så rätt, det är bara ord. Jag skiter i ord, kalla mig idiot, psykopat, äcklig, ful – jag orkar inte ta åt mig. Det är handlingar som visar vad du är för en, om ens handling går ut på att kalla mig för saker och ting så vet jag ju vad jag ska lägga fokus på. Och det är inte den personen. Oftast, de nu som sitter och skriver näthat är obetydliga människor. Oftast är det människor du aldrig mött förut, du har aldrig yttrat ett ord till de. Så varför ska du låta obetydliga inkompetenta människor låta sig krypa in under ditt skin och förstöra för dig? Dessa människor är bittra, de vill trycka ner en annan med ord (kanske de ser dig som oövervinnerlig/ bättre än de?) och vill sänka ner dig så du tror att du inte förtjänar något bättre?

De kanske är avundsjuk på dig, ditt liv? Du kanske har ett jobb, bra inkomst och kan unna dig vad du vill? De kanske är arbetslösa och de får de knappt att gå runt hemma? Du kanske har 3 fina barn, lyckligt gift? De kanske lever i en olycklig relation eller ensamma? Vissa är bara födda elaka, och har kanske mobbat under hela sin uppväxt, kanske de har blivit mobbade?

Om någon säger något elakt, skriver något elakt så skratta åt de och inse; “Den personen har allvarliga problem det är inte du?” Tänk på att du är betydligt bättre än denne, att denna person är så långt ner som en människa bara kan vara. Spara alltid kommentarerna, ip adressen allt, blocka sen vänta och se om de kommer mer och eventuellt grövre kommentarer. I värsta fall får du polisanmäla. Eller varför inte gå till Aschberg och Stalkers? 😉

Bit annars ifrån, men visa inte att du bryr dig om vad de skriver eller tar åt dig. Må inte dåligt bara för att vissa inte har vett i huvudet, där de tror att de kan behandla en annan hur fan som helst. Låt dig inte bli deras fånge i deras näthat, visa istället vem du är! Och vad som är okej och inte.

➡️ Varför skriva näthat till personer ni inte ens känner? Mår ni verkligen så dåligt? Är ni så jävla kåta och besatta av andra människor? Är ni så avundsjuka? Ni tror helt seriöst att man är för dum för att förstå vad som egentligen försegår i era huvuden?

Näthat, läs nu orden högt för er själva! Hur tänker ni? Sök psykologisk hjälp! Ni har något fel i huvudet och är så jävla fega! Och ja, ni mår dåligt, ni kan förneka det bäst fan ni vill men det biter inte på mig. Ni ser att någon tar plats, personen syns, det går så jävla bra för personen. Det går inte bra för er och det stör er som fan! Men ni är elaka, vidriga människor och jag hoppas ni alla åker dit!

➡️ Varför vara anonym då man kommenterar bloggar och dylikt? Är folk så fega? Ni sitter själva och påstår att ni vågar vara er själva, ni står för era åsikter, ger inte vika oavsett men ändå kommenterar ni bloggar anonymt med påhittade namn, email adresser. Ni är så sjuka och jag hoppas ni åker på karma så det visslar om det. Tro mig, såna som er lär åka dit och jag är så jävla glad och tacksam över att jag inte har såna som er i mitt liv, jag äcklas!

Tack för mig! 🖕🏻

Kom ihåg;

➡️ När ni får hatkommentarer så försök att förstå att ni vågar ta plats, sticka ut dvs bloggen börjar bli stor.

➡️ Någon stör sig på det du gör, skriver om. Vare sig du har mycket pengar eller inte, bor flott, har ett jobb eller inte. Folk stör sig på det dom vill störa sig på. Jubla när du får en hatkommentar men visa inte om du till förmodan skulle ta åt dig.

➡️ Tänk på att det är dom det är fel på, inte dig. Det är dom som mår dåligt, de är dom det är “synd om”. Skaka på huvudet och tänk; “Stackars människa, inte lätt för er då eran mamma och pappa inte kramade om er tillräckligt mycket då ni var små”

➡️ Sluta inte med du gör, även om du ibland har de dagarna då det blir alldeles för mycket. Men tänk då istället på alla snälla positiva kommentarer du faktiskt får, för det är väl inte bara näthat som dyker upp i erat kommentarsfält, eller?!

Har ju typ varit vaken hela natten, tankarna har snurrat, sett film och jag har redan hunnit diska de värsta, men matlådorna pallar jag inte just nu 🙂 Inte det absolut viktigaste. Nu har jag slagit igång en maskin med tvätt..sen ska jag vila lite innan jag blir upplockad av en vän i eftermiddag 🙂 Typ vid 15:30 slutar hon jobbet och fick ett sött meddelande av henne på facebook “Men älskar ju dig med gumman , man har alltid så jäkla kul med dig 😀 😀” Alltså de värmde mitt hjärta ♥

Vad gör ni denna onsdag? Jobb, skola? Do tell 😀

Jo, jag såg ett vidrigt inlägg i en grupp. En tjej hade skrivit till gruppen, anonymt om att hennes kille hade haft sex med en hora och undrat om det var otrohet. DOOOOHH! Självklart, dvs han betalar för att VARA otrogen. Jävla svin!

Oavsett om man har problem i relationen, mycket bråk eller annat så är det fan aldrig okej att vara otrogen..men de står i alla möjliga grupper om otrohet och dylikt..herregud, är man missnöjd med sexet sitt i lugn och ro och prata om det och varför det inte blir sex så ofta. Ja, de gäller väl alla problem? Att skrika på varandra, de gör fan relationen bara värre..belive me. Prata lugnt, lyssna och låt den andra prata till punkt – de gör ju att saker kan lösas på annat sätt. Men att vara otrogen..jag fattar inte 🙁

Nåja, vissa är ju som de är.. de förtjänar att vara ensam för resten av deras fucking liv!

Kunde inte sova då jag kom hem, jag var upprörd, less och besviken. Denna helg var inte bra! Bättre helger har jag skådat på jobbet. Trots det varit för lite personal. Men ja ni som känner mig, jag öppnar käften även om de må bli för häftigt! Men försöker man testa mina gränser får man skylla sig själv hur konsekvenserna än blir.

Dåliga eller inte… men jag tar ingen skit, jag öppnar käften, högt om jag blir riktigt förbannad! Sen får folk säga vad fan de vill om mig. Lever ju längre om folk snackar 😉 Då är det ju för att man har stått upp för mig själv.

Vare sig du skriker or not.. men man måste stå upp för sig själv, du blir bara trampad på! Låt ingen trampa på dig! ♥️

Ska inte lägga mig ännu, går ej fast jag är trött som ett as – jag har ju semester 😉 Äntligen!

Ska se film (fått några nya från discshop) ja jag får köpa vad fan jag vill för mina egna pengar. 🖕🏻

Hejsvejs 👋🏻

Rekommenderade artiklar