♕ Amor Vincit Omnia/Samboliv-arkiv –

Gud vad bra den var och läste att det nog kommer en del 6 också. Tja, de kan inte dö – not yet 😉 Vad tycker ni Jurassic Park?

Nu sitter jag med blekning i håret 🙂 Blondiner är snäppet bättre – så är det bara! Hihi 😉

Plus trivs såååå mycket bättre i blont hår än i någon annan hårfärg. Så fort jag testat ny toning i en mörkare blond nyans typ mörkblond eller liknande, eller ljusbrun hade jag en gång – så får jag seriöst ångest och grov panik och kör in en blekning igen. Det är fel så fel! Det är inte jag 😔

Nåja, dags att tagga inför arbetsnatten också och jag såg att bra folk ska jobba inatt – fan vad bra det ska bli och roligt! Typ varje natt är det bra folk – gud så bra!

Btw, sambon förnekar att han snarkar men hörde han nyss i hallen haha! Han är då för söt och lite envis 😉

Vad gör ni ikväll!?

Känslan inom mig gör mig svag, glad och ledsen på samma gång. Aldrig känt så här för någon förut. Under dåliga dagar gör det så ont. Under bra dagar, är jag så lycklig att jag blir ledsen. Rädslan att det ska försvinna. Jag pratar om äkta kärlek. Aldrig trott de skulle hända mig. Men det gjorde det.

Första gången vi sågs var jag nervös, spänd och blyg. Och jag är långt ifrån den blyga personen. När han åkte hem så grät jag. Rädd att aldrig få se honom igen.

Doften av hans kläder, kan inte låta bli innan de läggs i tvättkorgen. Hans kramar, hans andetag i min nacke. Obeskrivlig känsla.

Man är kär. Man har fallit. Men rädslan att han en dag ska försvinna hemsöker mig dagligen.

Älskar du någon säg det. Älskar du någon, ta det inte för givet. Hur skit saker är ibland. Älska. Förlåt. Gå vidare. Väx starkare tillsammans. Då klarar ni allt.

Denna fina kärlek ♥️ Ja du vet vem du är. Jag älskar dig!

Så spänd i ryggen och är trött men kunde inte somna då jag och sambon la oss för att vila. Jag antar man fått veta saker om en person som gjort en förbannad, och ledsen – speciellt då man ser hur folk som hon behandlat illa, mår. Jag lider verkligen med de, men kan inte förneka att min magkänsla har sagt saker om henne så pass länge. Detta var nästan förväntat. Sen hur hon har betett sig mot mig, i början var hon go och trevlig, skrev söta saker om att hon önskade vi hade träffats då jag bodde i Norrköping och hoppades att jag kunde hälsa på. Till att plötsligt vända då hennes blogg blev stor, och vart en kall, elak ragata. Usch för mänskligheten 🙁 Jag lider med folket hon svikit och bedragit.

Nåja, sitter i min ensamhet i vardagsrummet och ser på How I met your mother och funderar om jag ska tända lite ljus? Hur mys är inte det? 😉

Men först ta några alvedon och försöka slappna av 🙂 Vad gör ni ikväll?

Gud vad skit jag har sovit, fick lägga mig i soffan. La mig 04.00 i sängen men fick pallra mig till soffan direkt men somnade väl vid 05.00 ungefär. Vid 11.00 la jag mig i sängen. Just när jag somnat så började de borra och väsnas. Blev så arg av tröttheten så var så nära att resa mig och banka hårt i golvet. Men gav upp, de slutade borra. Sen somnade jag, men 30 minuter senare började de hamra istället. Jag gav upp. Jag skrek bokstavligt för mig själv; “För helvete jag ger upp!” Huvudet värker, jag är trött och stubinen är kort.

Kokade kaffe, satte igång någon 60 maskin. Bytte lakan i sängen, svor och hade mig med täcket. En skitdag helt enkelt!

Tur man har snus och kaffe (ja och cola) vet inte vad jag hade gjort utan dessa saker, drycker, prylar – whatever!

Hoppas ni har en bättre dag och fick sova bättre än mig. Adjöken 👋🏻

Gud vad ögonen svider, är så trött men kroppen är pigg. Jag måste hålla mig vaken, iallafall ett tag till. Någon timme till, eller åtminstone två. Måste vända på dygnet annars blir första arbetsnatten ett rent jävla helvete för mig. Just nu önskar jag att jag bara jobbade nätter och kvällar..men så ser inte våra scheman ut, men det kan bli förändringar i framtiden. Jag kan alltid hoppas.

Jag är ju en natt och kvällsmänniska, jag är långt ifrån en morgonmänniska. Haha 😀

I värsta fall, om nu sambon snarkar får jag sova i den här äckligt hårda soffan. Han låter som ett ångvält och även en snygg blondin behöver sin skönhetssömn..ja även han som ska upp och jobba tidigt. Jag knuffar och buffar, pustar och frustar, nej kanske inte men knuffar och buffar gör jag i honom så fort han börjar snarka..klart de stör hans sömn också 🙁 Så lägger mig i soffan, för att sova ensam i min stora säng..de är inte direkt drömmen då jag älskar hans närhet då jag sover.

Nej men netflix och musik får underhålla mig sen får vi se om jag somnar och vars, om jag ens kan sova sen. Kanske blir pigg efter att jag stoppat något i min mage. Är sugen på verum hälsofil med blåbärssmak. Såg att min baby har köpt mer, wieee 😀 Love it!

C ya!

Gud så skönt med ett bad, vi badade och pratade sen tog vi en dusch och fortsatte se på Saw filmerna. Älskar de filmerna, kan inte förneka det 🙂 Och förhoppningsvis kommer nya Jurassic Park filmen hem som jag beställde. Cant wait! Sett trailern, den är riktigt saftig!

Dock insåg jag då håret var blött att jag måste bleka håret och utväxten, vill man vara fin får man lida pin 😉 Hihi! Men att bleka hemma är ingen konst för mig, gjort det i såna många år..har man sönderblekt fjortishår så måste man fortsätta med det hahah 😀

Btw, pratat lite med en person idag. Kändes faktiskt bra 🙂 Hyser inget agg eller dylikt, det bara är! Spred fina ord, och allt slutade med fina snälla ord till varandra. Jag är på bra humör så sprider lite kärlek och vänlighet här och lite där. Och hon sa att mina ord gjorde hennes dag lite bättre – blev så glad över att få höra det.

Nej nu ska jag fortsätta mysa med sambon, vi hörs 🙂

Yäjjj! Jag tog tag i det, ja lite disk röjde jag undan. Jag är lite pedant men går inte att vara de här 😂 Men tycker om när det är rent och snyggt!

Nu får sambon fixa middagen för har gjort min lilla del idag 😉

Smsar lite med min fina vän Johanna sen ska jag njuta av kvällen med sambon. Är lite seg men måste börja vända på dygnet för på tisdag börjar jag med mina nätter – Cant wait!

➡️ Ej sponsrat inlägg ⬅️

Har plockat ihop tvätt och kastat i tvättkorgarna, just nu har vi ett bombnedslag i hemmet men att jobba och komma hem och prioritera hemmet sen är väl inte så jävla lockande.

Allt hemma arbete gör man även på jobbet. Städar. Tvättar. Diskar. Plockar i ordning. Plus tar hand om boende med sin vardag – nej man orkar inte med hemmet då man väl är ledig men ja jag veeeeet – man måste haha!

Halsbandet hittar ni här!

💕Halsbandet hittar ni här! 💕

Nåja. Får se om man orkar med något iallafall. Tänkte byta lakan, köra en tvätt men just nu, chill framför Uppdrag granskning – känns som prio ett just nu haha 😂

💎 Halsbanden hittar ni här! 💎

Home – äntligen! Så less på allt folk och barn som skriker på affären – hujjaaa! Nej storhandla är bäst så slipper man att åka 3653 gånger och handla och vara med om skiten 🤔

Nu en lättöl och sambon ska fixa krubb 🙂 Nice hel nice! Lyx man har verkligen! Ville göra något men känner mig så seg, trött och off så tappade intresset 😔

Dags att fara & handla 🙂 Vi behöver krubb och annat 🙂 Kylen och frysen är som lite tom – suck! Och hungrig är jag, plus coca cola sugen.

Vad sysslar ni med idag? Något speciellt eller roligt? 🤗

Rekommenderade artiklar