Hej på er mina fina! 😀

När det kommer till bloggportaler så är jag väldigt kräsen, det vet nog de flesta om och den bästa portalen jag någonsin har bloggat på var faktiskt fames.se sen har jag som ni redan vet hoppat mellan en massa olika portaler och haft svårt att liksom hitta min plats och där jag faktiskt ville blogga. Jag var på nouw ett bra tag men tänkte ge upp allt, och stanna där trots att trivseln inte varit till 100%, för trodde inte att jag skulle hitta en portal som passar mig bättre.

Men hittade delacay.com och när jag reggade mig så var det så mycket nytt och det gjorde mig osäker till en början. Vågar jag testa denna? Det visade sig vara det bästa beslut jag någonsin har tagit.

De är så hjälpsamma, lyssnar och puschar på en att blogga och vet ni, de tar åt sig av ideer. Exempelvis har de lagt till google translate för jag rekommenderade det för det är bra om folk i andra länder kan lockas och läsa min blogg. Ja era bloggar också som är på Delacay.com

De la in funktionen i eftermiddag OCH man kan ändra färger, rubrikfärger mm. Helt otroligt! De har hjälpt mig med domänen som förtillfället inte riktigt funkar som den ska så ni får besöka min blogg genom http://blondinas.se/ så länge tills jag får svar från Loopia och de har kollat upp vad problemet är.

Jag är så nöjd att jag t.om på jobbet känder hur det pirrade i magen så fort jag tänkte på min nya portal som jag äntligen slagit mig till ro på. Det bara brinner inom mig, tänkte på alla samarbeten jag hjälper att puscha på. Detta verkar vara en väldigt vuxen och seriös bloggportal.

Ja, du måste känna att du trivs där du bloggar – du ska inte vara där alla andra är och jag anser att ingen portal har varit så här hjälpsamma som de på Delacay.com är. Tro mig!

Jag gjorde ett klokt val att lämna nouw.com, inget ont om den portalen men kände jag börjar bli för gammal för den och måste köra mitt på en mer vuxen portal. Sen att Delacay.com kör med wordpress är bara 10 ggr bättre.

Satsa på det du vill göra, bry dig inte om vad andra tycker och tänker. De har ingen susning om vem du är eller vad du har för drömmar.

Hej babes 😉

Vilat i några timmar, var tydligen väldigt trött och ja det var behövligt. Jag jobbar samma tid imorgon, från 06.15-16.45. På ett sätt är det skönt att jobba påsken, får lite extra betalt sen är det så mysigt att vara på jobbet med gamlingarna 🙂 Det är ju så tacksamma och goa.

Köpt på Apotea.se

Måste förresten tipsa er om en olja, denna ska tydligen hjälpa håret att växa. Har faktiskt märkt resultat plus de är en vårdande olja.

Gör så här:

Blöt ditt hår, massera sedan in olja i hela håret. Även i topparna. Vira sedan en handduk runt håret och ha den i under ca 30 minuter. Skölj ur, schamponera och balsamera. Oljan kan du använda 2 ggr i veckan.

Ej i samarbete

Äntligen är man hemma! Fy fan vad fötter och ben värker. 🙁 Inte ryggen Thank good 😀

Nu ikväll ska jag njuta, inte göra ett piss. Pga dålig sömn och mycket på jobbet så aaaa, man förtjänar ledigt nu. En anhörig sa; “Gå nu hem Tess och vila!

Skönt att anhöriga bryr sig också 🙂

Hej hej gullungar 🙂

Nu har jag äntligen rast. Är helt slut! Vi är bara två med deligering – så just nu värker fötterna som aldrig förr, perfekt med rast då!

Namnskylten hittar ni här!

Tänkte sova i 45 minuter om det går, har svårt för att sova borta eller ensam. Sömnen blir inte ordentlig då.

Vi hörs ?

I samarbete med vårdväskan.se

Redo för en arbetsdag, eller?!

Nja sov dåligt pga sambon som snarkade, så närmare 04.00 somnade jag och 05.15 ringde larmet. Då var jag trött. Måste skaffa öronproppar tror jag 😉 Hehe!

Men bara att kliva upp och klä på sig, sminka sig och göra sig redo. Cola och snus är packat. Allt är klart! 🙂

Halsbandet hittar ni här!

Annars har man sovit så där förövrigt, man känner sig inte så trygg här om man ska vara ärlig. Får hoppas vi får flytta snart!

Underbart!

Vi har haft en lugn och underbar kväll, bara myst framför tvn och kollat på dokumentärer. Sov för länge idag, då jag inte kunde sova häromnatten sen somnade en stund i soffan med sambon så blev jag plötsligt pigg. Att jobba nätter, sen kväll och sen skiten jag haft i kroppen. Influensan så blir man helt off i hela psyket. Plus har drömt sjuka drömmar i flera nätter därför jag nog inte har velat lägga mig. Får hoppas jag får några timmars sömn men att tvinga mig att sova nu funkar bara inte på mig.

Tröja och byxor köpta här!

Ska jobba 6.15-16.45 både imorgon och på söndag. Får hoppas det går bra.

Nu ska jag fortsätta se dokumentärer med min älskade sambo och hoppas jag blir trött snart 🙂

Puss ❤️

Ej i samarbete

Jag tänkte prata lite om någon sjukt viktig sak, ett ämne som min fina vän Evy har råkat ut för alldeles för mycket. Nämligen näthat, och jag vet att hon inte är den enda som drabbats. Generellt är det fler bloggare därute som får näthat varje dag, varje timme och jag lider med er. Men de jag lider mest med, är faktiskt de som skriver näthat. Där de inte vågar stå för vem de är, där de är så fega att de måste vara anonyma. Men det dom inte har tänkt på det är att deras IP syns så jätte anonyma är de inte.

“Åhh tack för att ni bryr er, mina små pussungar till stalkers och anonyma kräk! Ni är bäst!”

Cropptshirten hittar ni här

Förr blev jag ledsen och irriterad, jag mådde ju dåligt så då tog man åt sig lättare men inte idag. En arbetskamrat har fått mig att att tänka annorlunda kring folk som tycker illa om en av olika anledningar och hur man ska tänka. Och det funkar.

Men nu handlar inte detta om mig utan om er därute som råkar ut för detta. Det finns mer allvarliga fall, där personer faktiskt tar livet av sig pga näthat. Har ni ens tänkt på det? Folk är olika, vissa tar åt sig mer än andra. Vissa mår fruktansvärt dåligt utav det ni skriver, och de flesta vet redan varför ni gör det.

Någonstans i livet har ni råkat ut för något hemskt, något som har fått er att må så dåligt. Ni går in på en blogg, en känd eller okänd. Det kvittar för er. Men ni måste få ur er allt som ni känner, all aggression, eller all sorg ni har inom mig.

• Usch vilken hemsk människa, som inte vill lösa problem med idioter. Fast jag ser inga problem längre med dessa personer, utan mer inställd på “Im just movin on bitch!” och lever mitt liv utan de. Grejen är den, om saker skiter sig med en person (vän, kärleken ja men vad fan som helst) så är det inte menat att personen ska finnas i ens liv. Jag ser något positivt i det hela, I give it a try.. Man måste lära sig att blicka framåt. Förlorar man en så står det tusen åter. Tänk positivt för fan, glöm inte det 😉

• 2. Usch vad hemskt, Evy sminkar sig alldeles för mycket. Hon måste straffas, vad har ni för ni straff som hon måste ta? Fängelse? Eller vad? Väx upp, vi är olika individer, vi sminkar oss hur fan vi vill, klär oss hur vi vill, ser ut som vi vill. Har ni problem, sluta glo?

Hur tänker folk? Varför är folk så besatta utav andras liv? Gud vet vad Evy har fått under sina dagar som bloggare eller vad jag har fått stå ut med. Dock får jag inte så mycket näthat längre, det var oftare förut men nu får jag minimalt. Men kan tänka mig hur ni har det, som får dagligen en massa skit av anonyma kräk som inte vågar stå för vem de är.

Hur tänker ni? Vad vill ni oss egentligen? Väx upp, skaffa ett liv, ett jobb och framförallt sök hjälp.

Jag är en sån som älskar musik. Den musik som väcker känslor inom mig. Jerry Williams får mig att tänka på pappa. Elvis Presley och Lasse Berghagen får mig att tänka på mamma. Det går liksom på bara en sekund så är de där, med mig. Jag behöver bara lyssna på en låt med de, blunda och “bom” minnerna finns där. Underbart!

Många glömmer, när någon går bort. Det kanske är för mycket sorg? Jag hade mycket sorg förr, minns inte så mycket då jag var så djupt i sorgen i flera år men nu, sen jag flyttade “hem” igen. Upp till mina “rötter”, Allt väcks till liv och kanske är det pga vem jag är med idag?

Att ligga bredvid honom och hålla om honom, sen känna hur tårarna börjar rinna nerför mina kinder. Känna trygghet, kärlek och lugnet. Inte hänt förr, så här starkt – kan man känna så för en annan människa? Jag trodde inte att det var möjligt men tydligen så är det de. Om det är rätt.

Men jag kommer aldrig att glömma, kommer aldrig glömma alla sommarminnen då jag sprang barfota på baksidan om huset, nyduschad med mitt fuktiga långa hår som piskade mig i ansiktet. Jag brydde mig inte om att mamma klagade på att jag skulle skita ner fötterna med grönska och annat. Jag kände mig fri. Jag kände mig levande, precis som jag gör nu. Jag vill göra det igen. Ja, jag vill springa barfota på baksidan om huset igen. Jag vill känna mig fri. Jag vill känna mig levande igen.

Innan jag dör.

Hej på er 🙂

Vi tog just ett varmt bad, jag och sambon. Fan vad skönt det var. Ibland behöver man koppla av ordentligt. Eller hur? Passade på att bada chihuahorna också, de var inga problem alls. Så duktiga alla tre, de vill inte till en början men är så lugna väl i badkaret 🙂 Gillar era hundar att bada?

Är ny på portalen, mycket att lära. Men WordPress är väldigt enkelt bara det att den här portalen har massor med nytt som fick mig att höja på ögonbrynen och vilken service man får. Så hjälpsamma och trevliga 🙂 Så glad man blir!

Detta ska bli spännande som fan, har som fastnat för länge på alla andra portaler. Liksom blivit bekväm att man inte har märkt alla nya som ploppat upp.

Detta lär bli fettbra, bara en bra header som fattas. Vilket jag måste fixa nu i veckan då det är så satans bra väder. Förut har det varit alldeles för kallt eller så har det snöat men nu för en gångs skull så har det blivit varmare, solen skiner och vårkänslorna blommar. På hög tid att hålla ett löfte åt företaget jag samarbetar med. De bilderna (om de blir bra) hamnar på deras hemsida 😀

Nu funderar man på mat, är superhungrig men vet inte vad jag vill ha, några idéer någon?

Mår hyfsat bättre idag, men är fortfarande mör och orkeslös. Men for ut med hundarna i det härliga vädret, tror det är vår i Gällivare 🙂

Hundarna behövde det här, springa av sig, lukta och skvätta, alltså det känns så underbart att känna solen i ansiktet och hur den värmer. Hoppas detta håller i sig nu.

Titti myser i soffan ❤️

Är fortfarande mycket snö men det gör ingenting. Nackdelen är väl att det blir så mycket slask och att snön är grå i stan, av all bensin, avgaser och skit.

Har ni fått vår ännu?

Rekommenderade artiklar