♕ Film & Tv-serier-arkiv – Sida 2 av 4 –

⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Den var faktiskt helt okej, men den första är och förblir den bästa. Men denna kommer som en tvåa – utan tvekan. Väldigt gripande, krypande spännande och mycket historia bakom. Slutet slår fan allt! Jag rekommenderar er att se den – så har ni chansen och lusten – om gillar ni dessa filmer typ The ring och The ring 2 så se denna 😉

Vaknade vid 22.00 tiden, så har just varit ut och rastat barnen och ätit lite smörgås och druckit oboy som jag älskar.

Nu ser jag på den senaste “The ring” filmen 🙂 Finns på Netflix.

Jag skriver ett omdöme om den då jag har sett den 🙂

Så trött fortfarande, men fastnade framför Johan Falk – igen 😀 Så har lite tidsfördriv, riktigt nice. Älskar den här serien!

Har slagit igång någon maskin 🙂 Och det är skönt att bli kvitt lite smutstvätt.

Vad gör ni?!

Nyss rastat hundarna men nu ikväll har det varit livat med både folk och bilar ja även mopeder så fick vänta tills de lugnat ner sig. Litar på mina hundar men på andra människor.. andra hundar? Nja.. nä!

Nåja.. känner mig fortfarande trött trots friska luften. Känner mig off.. inte sjuk eller så bara trött och hängig. Men vaknade till och från hela tiden medans sambon var ut och fiskade.

Ligger i soffan, ser Johan Falk – så jävla bra! Slog igång de på Netflix även om jag har alla boxarna. Men orka pilla med dvdn när det bara är att slå igång något simpelt som Netflix 😀

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Funderade på att ta en dusch men orkar inte, duschade igår så vafan! Man ska inte duscha för ofta – varken bra för huden eller håret.

🌸 Vad gör ni denna måndag? 🌸

När jag hade diskat så fastnade jag framför en mysig svensk film.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Är väldigt kräsen då det kommer till svenska filmer, de flesta är inte ens bra. Men den här blev jag berörd av, jag kände mig ledsen och glad – man fick verkligen en inlevelse över hur karaktärerna hade det i livet. Jag lär garanterat se den igen. Och jag fattar inte varför jag inte har sett den tidigare.

Nu måste har sova plus mina fingertoppar är nästan sönderbrända, gör svintont 🙁 Hade för hett vatten då jag diskade 🤔 Får bli en läxa till nästa gång jag diskar men lyckas alltid ta för varmt vatten..

Fotboll och sport. Är så uttråkad så vill dö. Läser om det så fort man loggar in på Facebook, Snapchat och instagram. Vem bryr sig? Not me! Njäää aldrig varit en sportnörd men måste säga att årets sportlåt har De Vet Du gjort. Hört den?

Nu ska jag se en av mina favoritfilmer och värma mig rejält efter svängen med hundarna blir så frusen av det här vädret och hundarna ville in rätt fort. Vavvan är ingen kylahund de är som mig, sol och värme ska de vara 😉

Nu ser jag; Im a legend – har ni sett den?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gripande, spännande, sorglig och bra! Har inte sett den så många gånger. Har velat se den länge men sambon slog igång den en gång och wow! Jag är inte ett dugg besviken

Har precis rastat hundarna, vilket äckelväder. Inte konstigt att man känner sig lite low, solen brukar göra mig pigg och glad. Känns som höst just nu. Kallt och vidrigt.. varit så här i några dagar så klart man är less och orka med detta nu när det är Juni och månaden snart är slut.

Hoppas det blir så fint imorgon som de står att det ska bli. Det ska bli sol och runt 16-17 grader varmt. Får hoppas det blir så 🙂

Vad gör ni? Själv har jag sett två filmer. Jag ska skriva mina personliga åsikter om de så får ni avgöra sen vad ni tycker 🙂

⭐️⭐️/ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nja den var bara sjuk. Rolig men inget jag skulle se igen. Gillar Scary movie filmerna mycket bättre.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helt klart en favoritfilm när det kommer till skräck. I love it! Jag hoppar till rätt ofta och slutet får mig alltid att rysa plus kvinnans skrik är hjärtskärande.

Itsället för att gnälla på vad andra bloggare skriver i sina bloggar, och lägger sig i andras liv som något besatt pucko – If you don’t like it, then don’t read it – psyko? 😉 – så tänkte jag faktiskt skriva något roligt inlägg.

Nämligen, film 🙂

Här är några tips på grymma filmer;

The Hobbit stjärnan Martin Freeman har gjort  det igen. Älskar hans roll i den här filmen, den är sjukt tilltalande och gripande. Många som gör såna här filmer, lägger ingen gripande handling. Det ska bara vara blod och tarmar, men den här har ett viktigt ämne i sig; Kärlek & Familj. Se den för tusan, ni kommer inte ångra er 🙂

Snacka om att testa vänskapens gränser mitt ute i öde marken. Denna film, den fick mig att tänka om nå djävulskt. Att ta vara på det man har, att inte ljuga eller ta för givet och förvänta sig att allt kommer att vara så som man tror för saker och ting kan faktiskt ske. Slutet fick mig sömnlös, jag somnade inte förrän sent. Tankarna bara snurrade, man tänkte på hur livet ser ut idag och att saker faktiskt kan förändras när man minst anar det. Så ta till vara på det ni har. Men glöm inte att se filmen, jag vill gärna veta hur just du kände just vid slutet.

Äntligen lite nostalgi. Är det bara jag som älskar Star Wars! Jag är uppväxt med alla karaktärer, att Carrie Fisher dog ja där brast hjärtat. Jag fick panik, jag grät. ? Hon, Harrison Ford och Mark Hamill alltså de tre har jag vuxit upp med. ❤️ Det följde med mig från barndomen tills ja… tills idag.

⭐️ Carrie Fisher som Leia ⭐️

⭐️ Stormtrupperna ⭐️

⭐️ Darth Vader ⭐️

Lånade brorsans gubbar, lekte med de och kunde vara fast i timmar. Trots hon ropade att det var mat så var jag så inne i leken att hon nästan blev arg. ?

Min favorit var och förblir Luke Skywalker och vill gärna hitta en grym T-shirt med något grymt Star Wars tryck , har den gamla klassikern men är ute riktigt filmtryck så att säga ?

Hej gullnosar!

Hur mår ni ikväll? 🙂

Själv mår jag bättre med förkylningen, visst är matt och snorig men man känner att det är på bättringsvägen, utan tvekan 🙂 Och har man inte haft feber är det en lätt förkylning, är så tacksam för det. Visst, har varit frusen och svettats på jobbet så kroppen har kämpat för att undvika febern 🙂

Tog ett bad med sambon ikväll, helt fantastiskt för ryggen och vi pratade om allt. Älskar att ha honom där, att bara kunna prata om allt- jag mår fantastiskt bra.

Sen började vi se film men han blev så trött, han har ju jobbat hela dagen så han la sig och jag fortsätter se filmen. Den heter Hungerford, aldrig hört talas om men verkar okej iallafall så får se efter den om det är något jag kan rekommendera för er.

Puss så länge 

Rekommenderade artiklar