NÄR MAN VÄLJER EN ANNAN VÄG – SNÖ PÅ VÄG?!

Ja nog känns det bra med eget webbhotell igen. Visst gör jag säkert många besvikna, men med så mycket strul som det var på Nouw så kände jag att detta var det bästa. Visst har jag många som stöttar mig i mitt beslut, många beklagar men gillar ni min blogg så vet jag att ni hänger med mig och mitt liv här.

Pratade med min fina vän Mirre om detta, tja hon var nog inte förvånad över att jag fick nog. Och ja, Nouw har sina charmheter och snygga designer. Inget snack om saken, men jag är en wordpress jänta och har alltid varit. Det är svårt att komma ifrån det 🙂

Saker lär ske med bloggen, vet inte exakt när men snart hoppas jag. Det kommer att bli så sjukt spännande och så roligt. Har typ den där känslan innan man fyller år, eller strax innan julafton. Det där pirret av längtan och nervositet. Hihi!

Appropå julafton och födelsedagar, jag fyller ju år nästa månad. Imorgon lördag är det exakt en månad kvar. Fan vad tiden går fort? Det var ju september nyss, och snart är oktober månad förbi. Och i helgen har de ryktas om att det ska komma snö till oss – hur mysigt ska inte det bli?

Rekommenderade artiklar