blondina, författare på

 • Kan inte sova så ligger och ser på film i soffan 🙂 Dumt att vända på dygnet tänker väl ni men har tre kvällar nu, sen en ledig en dag och sen tre nätter så dumt kan man inte direkt säga att det är 🙂

  Kul att vara tillbaka på jobbet men semester behövdes verkligen, även om jag mått skit vissa dagar men de blir nog bra snart – I hope 🙄

  Vad gör ni? Vakna eller sover ni?

  Var så spänd i ryggen och nacken, är nog kylan som påverkar för spänner mig som fan när det är kallt. Men tog alvedon så det blir nog bra snart 🙂

  Jag måste hämta ut paketen innan jag ska på jobbet, jösses vad jag har varit lat HAHAHAHAH! 😂

  En snus på det och sen försöka sova om ett tag men först mysa och egentid – kanske börja läsa en av böckerna jag fick?! Lite frestad är jag och fler böcker ska jag hämta sen – tjoho!

 • Köpte nytt puder och en ny mascara idag, kände det var dags 🙂 Ibland måste man unna sig nytt både i bokhyllan och sminkhyllan, inte sant? 😉

  Har redan nog mycket ögonskuggor och allt vad det är men EY, kan inte bli fööööör mycket egentligen eller hur? 🤷🏼‍♀️

 • Fick några nya böcker idag, hämtade ut de på macken då vi hade handlat – gud så spännande med lite nytt i bokhyllan! Nu mår jag så mycket bättre – you have no idea 🙂

  Älskar ni böcker precis som jag? 😉

 • Somnade säkert vid 10.00 imorse väcktes efter 18.00 men hade lätt sovit längre. Var så död men kunde inte somna. Fanns ingen ro i kroppen, tankar och känslor. Kunde inte få bukt på det alls. Funderingar om ens val här i livet, om det finns andra vägar att gå. Det bara snurrade.

  Nåja, söndag nu så får se hur denna dag blir. Förutom alla tankar så hoppas jag det ordnar upp sig.

  Hur har ni det denna söndag?

 • J är och hälsar på, sambons polare och vi dricker lite öl och snackar 🙂 Myser med hundarna och har de trevligt!

  Har ni en bra lördag? Det var exakt så här jag ville ha de 🙂

  Jag mår bra nu, bra folk omkring mig – behöver inte tänka så förbannat nu. Nu är det bara, ja.. att vara helt enkelt ♥️

 • Så god kebab pizza från pizzabagarn och deras goda sås 🙂 Mums! Nu mår jag gott!

  Vad gör ni ikväll?

 • Var så trött somnade vid 08.00 imorse vaknade vid 15.30 tiden att sambon pussade på mig. La mig i sängen men kunde inte somna om så gav upp och satte mig i soffan och nu ser vi på Jocke och Jonna livestream.

  Och värsta lyxen – sambon hämtar pizza från bästa Pizzabagarn – hoppas att de har öppet bara för alla pizzor är så tunna och blir fan aldrig mätt på de vanliga pizzorna. Man blir som hungrig igen efter ett tag men inte när jag ätit från Pizzabagarn. Never ♥️

  Denna lördag vill jag må bra, jag orkar inte mer mer ångest och tårar. Känner jag inte har någon kraft eller ork för något mer. Att bara mysa framför Jocke och Jonnas livestream – de duger denna lördag!

 • Nu ska jag försöka sova, klockan är typ 08.00 på morgonen. Tänkte ge upp och skita i att sova men hade så ont i huvudet pga alla tårar och ångest så jag ska nu slänga in handduken och sova i den mest obekvämaste soffa ni kan tänka er.

  Har pratat med min fina vän Sandra inatt om allt mellan liv och död och alla tankar som vi bär på. Skönt att bolla tankarna med någon faktiskt ♥️

  Jag sa att jag hoppas att mamma och pappa möter mig när jag väl dör. Det hade varit en trygghet. Saknar de varje dag. Ibland vlll jag bara ringa mamma och kolla om vi kan komma förbi och hälsa på..men det går inte.

  Lånade en av sambons T-shirts för skitade ner min andra tröja jag hade på mig 😂 Klant!

  Godnatt eller nå 😘

 • Kan inte somna. Tusen tankar snurrar, gör mig gör så jag går blindo i mörkret. Ser på Bilbo filmerna för att sysselsätta mig själv. La mig i soffan för sambon snarkar och jag ville vara för mig själv där det är tyst. Han nästan överrösta filmen.

  Nästa vecka jobbar jag helt underbara tider, först kvällar sen massa nätter nästa helg – längtar! ♥️

  Är ni vakna och vad gör ni?

 • Jag fullkomligt älskar Bikbok – deras kläder är så i min stil. Jag måste erkänna att jag inte ens kollat efter deras shop på nätet förut, helt ärligt så trodde jag att det gick så bra för deras butiker att de inte behövde en. Men nu finns ju både Hm, Lindex och Gina Tricot på nätet också och de är stora 🙂

  Jag fyndade snygga shorts och annat smått och gott, är så nöjd. Dels kan jag ha XS igen och dels har min klädstil verkligen förändrats 🙂

  Vad tycker ni om Bikbok?

  Jag är så nöjd så nästa löning blir det nog mer för jag förtjänar det verkligen 😉

Rekommenderade artiklar