Nu ska jag prata om lite roligare saker, nämligen om sexleksaker. Ja de som är kräsna, tycker det är pinsamt kan ju gå ur min blogg direkt. För i min blogg så kan mina samarbeten variera väldigt mycket.

I det här inlägget så bjuder jag på ett samarbete om just Sexleksakeroutlet.com, kul va? Jag tänkte prata om några produkter som jag fick hem för ett par månader sedan. Jag skrev ett bra inlägg på en portal som jag bloggade på förut, men texten försvann, bilderna försvann – ja det vart kaos. Så nu får jag skriva om allting.

SatisfyerLay-On Vibrator Sweet Treat

Alltså den är så fräsig, den här satisfyern har 4 rotationsrytmer och 3 vänster- och högerroterande hastigheter – plus de rosa lamellerna, slingrar sig runt din klitoris på ett sätt – ja du kan inte föreställa den. Den är sjukt skön! En riktig teaser kan jag bara säga er. Jag testade för första gången utanför trosorna och det var en riktig teaser för mig, och med rätt glidmedel så ger det en njutning du sent kommer att glömma.

Den har sammanlagt 10 variationsrika program och du kan leka i duschen, eller i badkaret för den är dessutom vattentät. Ni hittar den här! Ha så kul med denna glass 😉

We-VibeUnite Purple

Den här var helt klart min favorit, den stimulera både gpunkten och klitoris på samma gång. Den känslan går inte att beskriva, man blir helt galen. Bara känslan att stimulera både gpunkten och klitoris på samma gång, fick mig nästan i himmelen. Det står klart och tydligt att den bara stimulerar klitoris men för mig stimulerades även gpunkten med en sån skön känsla att man bara ville ha mer. Helt klart värd att äga! Lek ensam eller med en partner, det kvittar!

Det bästa med denna det är att de följer med en handsfree plus den är också vattentät. Man kan ha riktigt roligt och skönt med denna lilla leksak. Ni hittar den här!

SqweelGo – Oral Sex Toy White 

Den här gillade jag mest att teasa utanför trosorna, för mig var den lite väl för hård att köra på klitoris MEN den kanske passar just DIG! Jag säger inte att jag är missnöjd med den, men den här passar mig mer att teasa med lite utanför trosorna eller dylikt.

Denna lilla kamrat har ett roterande hjul med 10 silikon tungor och 6 hastigheter, nice va? 😉 Den har dessutom 3 mönster med 6 hastigheter som den följer, så ställ in den efter hur du vill ha den och vad du tycker är skönast. Tyvärr är denna inte vattentät men vad gör det? Lek lite i soffan, köksbordet, sängen eller på golvet? Tål vattenbaserat glidmedel, använd den där du tycker om att bli slickad, även män kan finna denna skön. Ni hittar den här!

Rekommenderade artiklar