• Sov ganska länge idag men vi kom hem vid 04:00 imorse, men fy satan så roligt jag hade 🙂 Men umgås man med rätt folk så blir det roligt. Dock har jag fått en hosta, vet inte om det var för att jag och S sjöng inatt, att jag överanträngde mig eller om de är en förkylning på G?! Jag hoppas på det förstnämnda haha!

  Sambon vilar men hörde hans larm nyss så jag hoppas att han tar sig upp för han lovade mig att vi ska dra ut med bilen en sväng sen, hur mysigt blir inte det? 🙂

 • Hallå babes! Gud, jag har så satans roligt med mina vänner och med min sambo. Alltså vilka underbara människor man har lärt känna sen man flyttade hem igen. Fick även svar på lite annat (saker som har stört mig) men löste det med den personen och det kändes bra. Jag fick alla svar jag behövde 🙂 Nu ska vi bara fortsätta ha roligt 😀

 • Tjoho! Satan i gatan så kallt det är ute. Är just nu ute med hundarna och innan det satt jag i telefon med en fd kollega i över en timme och vi snackade om allt mellan himmel och jord, och det var riktigt skönt 😀 Att bara surra och får ur sig allt som rör sig i skallen, det behövs verkligen.

  Nu ska sambon förbereda middag, vet inte vad han har tänkt sig men det får jag se sen när jag kommer in 😀

  Ha en fin fredag allesammans!

 • Hallå mitt i natten! Ja här ligger man i soffan och ska försöka sova men det är inte lätt, tankarna snurrar igen och kände mig ledsen där ett tag. Så mycket skit man har gått igenom förut, och nu mår man äntligen bra och livet har ordnat upp sig – klart allt kommer ifatt när man har lugn och ro och allt är mer eller mindre perfekt. Kanske det är bra, man inser ju hur stark man faktiskt har varit de här åren. Och hur bra man faktiskt har det idag 🙂 Att man har orkat kämpa sig igenom allt, trots tårar och trots viljan att ge upp. Jäkla tur att jag inte gjorde det, då hade jag inte varit här idag eller hur?

  Ligger i en av sambons T-shirts, de kändes plötsligt så satans kallt i lägenheten. Ja det knottra längst med hela kroppen tills jag kollade temperaturen – det är alltså -8 ute och tydligen ska de kännas som -13 (vet inte hur de räknar graderna där men okej?!) Inte undra på att man fryser! Nu önskar man att man hade en villa, öppen spis så man kunde elda men ja, jag har banne mig lust att köpa en sån där eldriven eldstad, hade ju en sån förut och jag kan säga med en gång att både hundarna och jag ÄLSKADE den. Har man inget hus med öppen spis så går en eldriven eldstad hur bra som helst – tänk så mysigt ändå!

  Godnatt på er! 😘

 • Myser lite med min Meja. Hon ville ha egentid med mig så då får hon det. Sen ska vi nog sova, men först ska jag se film och mysa på. Sambon sover och jag inte inte sova riktigt ännu. Den är ju bara vid 01.00 på natten så 😉


  Vad gör ni inatt? Har ni haft en bra kväll annars? Det har vi 🙂 Jag och sambon har haft det riktigt mysigt! Rederiet och bara njutit av varandras sällskap.

 • Vi är ute och rastar hundarna och tar oss en runda med min fina bil. Gud vad jag älskar den – om man ens kan älska en bil?! Är det bara jag som ser en själ i bilar?

  Kolla vad vackert det är ute – alltså wow! Vintern är så sjukt vacker – och jag hoppas att det kommer mer snö, ja gärna flera decimeter.

 • Det finns många sätt att få inspiration när det gäller att blogga. Men jag dock är ju en sån som bloggar om precis vad jag vill – när jag vill. Allt som faller mig in, jag bryr mig inte om ifall folk gillar det eller inte utan jag bloggar om det jag känner just då och vad jag tycker just då. Och jag kan i princip blogga om allt, vare sig det är om hundarna, om att jag har städat eller diskat eller om hur mycket snö som har kommit till oss häruppe. Jag skiter fullständigt i om folk tycker att det är skitämnen att blogga om, att de tycker att det är tråkigt att läsa om – tycker ni att det är sån jävla skit så finns det ett enkelt sätt att lösa era problem på. Vet ni vad det är? Ge fan i att läsa 😉 Jag vet det finns många därute som älskar mina vardagliga inlägg så om en ynka person tycker de är tråkiga – ja det ger mig knappast huvudvärk eller svårt att sova om nätterna Haha! Men det kanske vissa önskar att de gjorde 🙁 Buhu, så elaka ni är! Jag måste lägga ner bloggen direkt 😂 Eller kanske inte..

  Andra tips det är att googla efter roliga ämnen, kör kanske en frågestund eller varför inte en ”10 saker ni inte visste om mig” Sånt brukar ju vara uppskattat och underhållande att läsa om. Varför inte be vänner komma med idéen om vilka frågor och vad dina läsare kanske vill veta om dig.

  Har du bloggtorka, gör ett schema så du inte en dag sitter där nollad och har ingen susning om vad du ska blogga om. Variera mycket och varför inte köra en ”Visste ni” inlägg där de är fakta om saker som ingen hade en susning om.

 • Hej på er! Ja idag blev det köttbullar, makaroner och gräddsås till middag och såklart blev det några avsnitt utav Rederiet också. Massa mys. Tills sambon bestämde sig för att vila en stund. Då passade jag på att ta ut hundarna igen och alla sket och kissade – så skönt att de är gjort 😀 Vi ska väl ut med de senare också innan läggdags – en nattkissning som jag så fint kallar det.

  Det är verkligen ingen hemlighet att vi har den bästa utsikten någonsin. Kolla så vackert! Dundret ligger så pass nära och med den bästa mobilkameran någonsin så får jag så sjukt bra bilder, eller hur?

 • Snart kommer mitt hjärta hem, de blir att äta middag tillsammans och jag tror bestämt att vi ska se Rederiet också 😀 Lägger datorn åt sidan, och chillar i soffan tills sambon dyker upp. Han skulle fixa cola och snus åt mig också – underbart!

  Jag ska ha en underbar kväll, och njuta! Och man kan inte göra mer än att njuta då snön äntligen ligger på marken 😀 Julkänslor deluxe or what? Hahah

 • Det bästa med mina vänner, vet ni vad det är? De respekterar när jag inte vill prata med de om saker, de försöker liksom inte vända och vrida på saker så jag får dåligt samvete för att jag inte vill öppna upp mig inför dom. De gormar inte, de ifrågasätter mig inte om varför jag inte vill prata. Det är just därför de är mina vänner. Jag kan inte ha en person runt hasorna som ger mig dåligt samvete för att jag inte vill prata med de om saker. Djupa, känsliga saker pratar man med vänner och ingen annan.

  Sen brukar jag faktiskt oftast bara öppna upp mig inför mina vänner, om mina innersta tankar och känslor, om mitt mående osv. Det är ju absolut inget jag delar med mig utav till vem som helst, och speciellt inte till såna som inte är mina vänner längre och verkligen inte till någon som jag inte har någon tillit för. De jag litar på, de är mina närmaste vänner och min sambo – ja och såklart mina hundar. De är typ dom jag alltid kan prata med om saker, de jag verkligen litar på.

  Ibland får man hålla sig undan sånt som får en att må sämre, jag mådde urkasst häromnatten och jag behöver ingen press eller stress på mig då. Man ska helt enkelt acceptera när en person inte vill blotta sig för de människor som inte finns i ens liv längre och som man inte litar på eller inför såna som man inte är vän med längre. Men vissa har sjukt svårt att ta ett nej, men för mig är det så jävla lätt att sålla bort människor. Jag gör det för min egen skull, för mitt måendes skull, jag har verkligen förändrats med tiden och jag är inte så lättmanipulerad som jag en gång har varit. Jag har blivit starkare!

  Har dock hunnit träna lite idag, och det var så jäkla skönt! Jag använde mig utav mina snygga leopardleggings från Emp shop.se under träningen, jag menar hur snygga är inte dom? Och de har en perfekt passform. I just love them 🙂

Rekommenderade artiklar