♕ Vänskap & Nöjen-arkiv – Sida 2 av 8 –

Hallå boyzzzzz n girlzzzzz! 😉

Håller på och tvättar. Samtidigt som ögonen håller på att gå i kors av trötthet så ska vila lite tills maskinen är färdig 🙂 Vi ska inte ses förrän 15.30 jag och min kompis så hinner få lite sömn 🙂

Hoppas ni mår bra allesammans 😀

Har ju typ varit vaken hela natten, tankarna har snurrat, sett film och jag har redan hunnit diska de värsta, men matlådorna pallar jag inte just nu 🙂 Inte det absolut viktigaste. Nu har jag slagit igång en maskin med tvätt..sen ska jag vila lite innan jag blir upplockad av en vän i eftermiddag 🙂 Typ vid 15:30 slutar hon jobbet och fick ett sött meddelande av henne på facebook “Men älskar ju dig med gumman , man har alltid så jäkla kul med dig 😀 😀” Alltså de värmde mitt hjärta ♥

Vad gör ni denna onsdag? Jobb, skola? Do tell 😀

Jo, jag såg ett vidrigt inlägg i en grupp. En tjej hade skrivit till gruppen, anonymt om att hennes kille hade haft sex med en hora och undrat om det var otrohet. DOOOOHH! Självklart, dvs han betalar för att VARA otrogen. Jävla svin!

Oavsett om man har problem i relationen, mycket bråk eller annat så är det fan aldrig okej att vara otrogen..men de står i alla möjliga grupper om otrohet och dylikt..herregud, är man missnöjd med sexet sitt i lugn och ro och prata om det och varför det inte blir sex så ofta. Ja, de gäller väl alla problem? Att skrika på varandra, de gör fan relationen bara värre..belive me. Prata lugnt, lyssna och låt den andra prata till punkt – de gör ju att saker kan lösas på annat sätt. Men att vara otrogen..jag fattar inte 🙁

Nåja, vissa är ju som de är.. de förtjänar att vara ensam för resten av deras fucking liv!

Tack fina B för skjutsen till jobbet, vad skulle jag vara utan dig? Och vilka samtal vi hade i bilen, det kändes bra – vi är rätt lika och tänker lika 🙂

Arbetskamraterna ja både J, G och B skickade mig till vilorummet. Tillslut efter en kopp kaffe så gick jag. Plus fick en redbull av J som jobbat inatt, han trodde att jag behövde den 😉 Haha! Dooooh! Fina vänner man har alltså 😀

Känner mig inte mänsklig nu! Kill me 😓🔨

Färdigfixad och klar, väntar bara på att B ska komma och hämta mig. Jättetrött men ingen ide att somna nu. Hon kommer om ca 30 minuter, dryga. Jag måhända vara helt off på jobbet men tur att G och L jobbar med mig idag, ja och givetvis M och B, annars hade det blivit ett helvete. M rörde vid min rygg och axel igår eftermiddag och log stort och sa; Hej Therese! Det gör såååååååååå sjukt mycket 🙂 Medans G sätter igång med den sjuka humor som bara hon och jag har, haha! Life is perfect..ja eller mitt jobb iallafall. Utan mina arbetskamrater hade jag inte orkat.. helt seriöst.

Är kallt just nu, har varit 0 gradigt inatt och nu är det väl 1 grader om jag inte tar helt fel? 🙂 Mysigt på sätt och vis.

Längtar tills det blir mer kyla, då kan jag använda mina mössor från Stoorstalka.com 🙂 Jag beställde två par mössor förra året, men hann som aldrig använda de helt. Men de är råsnygga och tänk när mitt blonda långa hår, är betydligt längre – kommer bli så söt i de här mössorna så ojoj 🙂

Har ni handlat från Stoorstalka.com någongång? Inte jag heller, detta var första gången men gillar verkligen deras butik 🙂 Lär garanterat återvända!

Gud så skönt – är ledig imorgon 😀 Sen jobbar jag fredag, lördag och söndag.

Vad jag ska njuta – är jätte trött men bara sovit i två timmar allt som allt. Men det var gott med pizza med K – helt klart 😀 Vi förtjänar det verkligen!

Jobb och slit, jag och L har ändå väldigt kul då vi jobbar 🙂 Hon om någon har lärt mig att använda käften och inte vara rädd att stå upp för mig själv 🙂 Synd det är hennes sista natt bara.

Ha de bra och sov gott ni som lagt er 😴

Ja, snart är det dags för bilbingon 😉 Vet inte om jag är taggad, för vet ju hur de lär sluta. Ett nummer ifrån bingo och en annan tutar och får bingo före 🤪

Men vi får hoppas och hålla tummarna att man vinner en liten slant iallafall – bättre än ingenting. Klockan 15.00 kör vi – kom igen nu för fan 💕

Är laddad för bilbingo. Jackpotten är på 44.000 sååå nu måste någon vinna. Gissar på någon pensionär haha 🤣

Men kanske man har turen och vinner 500-700 ja i bästa fall 5000 😌

🚗 Har ni vunnit på bilbingo någongång? 🚗

Japp han hade turen jag ville inte ens spela, man vinner sällan. Men nu är vi kvitt, var hans år i år. Mitt var förra året.

Ni vill jag bara hem och bara vara. Sovit så dåligt som sagt, så man känner sig blä. Jag mår sjukt dåligt om jag inte sover bra 🙁

Han handlar jag orkade inte följa med. Vad gör ni denna söndag? 😜

Vi dricker vin hos M, ätit lite pizza också som R och sambon beställt, är inte hungrig mest trött.

Vi hade kul ute men klart tankar snurrar mer då man har druckit, oro och skit. Typiskt att alkoholen gör att man överanalyserar allt då menar jag allt. Släpp det Tess.. suck!

Fan vi hade skit kul på Alla Tiders men de stänger före barnet så finns inte så mycket annat och göra så vi drog till M istället.

Rekommenderade artiklar