Hej på er! Nu är det dags för mig att sova, ska upp 05.30 för 06.15 kommer min kollega G och hämtar mig. Vi båda jobbar förmiddag imorgon. Tur man har snälla kollegor alltså 🙂 Är jätte trött men det är nog för att jag har gråtit nu en stund när jag kom hem från jobbet, men jag behövde väl få ur mig allt! Så jag lär nog sova gott inatt.

Hoppas att ni också får sova gott inatt så hörs vi sen då jag vaknar ❤️

Hej på er! Nu är denna kväll över, gud så skönt. Dock har det gått bra och jobbat, haft det bra med kollegan som jag jobbade med och det liksom bara rullade på även om det var körigt där ett tag.

Nåja, imorgon och på fredag är det nya tag igen. Då jobbar jag 06:45-15:30 båda dagarna sen ledig helg, men med tanke på hur jag mår just nu så hade jag gärna jobbat helgen eller nu inatt. Fy, mår inte alls bra.

Hade tur, min fina kollega G körde mig till och från jobbet (vi jobbade ju kväll båda två) sen körde hon mig till macken så jag fick köpa snus. Hon är verkligen en ängel som ställer upp.

Ha en fin kväll, det lär inte jag ha men ska väl sova snart.

Ny arbetsdag vankas. Sov riktigt gott inatt men är fortfarande väldigt ledsen. Känner mig low och orkeslös men ända stället jag vill vara på då, det är jobbet. Man slipper tänka och man träffar några av sina underbara kollegor 🙂 De får mig alltid att le och må bra. Sen tror jag det blir värre att bara vara hemma – om man inte mår bra psykiskt och är ledsen. Jag personligen mår bara sämre av det. Mår bättre av att få komma bort ett slag.

Var nyss ut med hundarna, det är ett riktigt äckel väder. Dimma och så där små ruggigt ni vet, inget väder jag skulle vilja arbeta i så det känns bra att vi ska vara inomhus iallafall.

Ursäkta att jag inte har skrivit något under kvällen men mår praktiskt taget skit. Har gråtit sen tog jag mig en dusch och såg en film på Disney + allt för att inte tänka men det är så svårt. Känns som hela min insida sakta men säkert tynar bort, att det snart inte finns något kvar alls. Deep I know men det är så det känns. Känner mig mest tom och ledsen.

Skönt att fara på jobbet imorgon, tror det är de bästa då man är ledsen och inte mår så bra, att arbeta. Hade blivit galen att bara vara hemma just nu. Men tror nästa månad lär se awsome ut för har jobbat ganska mycket extra den här månaden så kan med en gång säga att nästa månad – oktober. Yes yes 👍🏻

Nåja ska sova nu , är helt slut och klockan är 01.22 ungefär men jag skriver mer imorgon! Godnatt vi hörs ❤️

Gud, detta är nog värsta lyxmiddagen! En riktig festmåltid. Och gott var det! Min sambo han kan han ❤️

Nu måste jag vila en stund, är så sliten och trött så vet knappt vad jag heter. Vi hörs senare!

Äntligen hemma! Sambon gör chili con carne och till det blir det vitlöksbröd – fy fan så gott! Jag är helt slut, men det blir ju så när man inte har sovit bra. Jag fattar inte, jag var trött och ville somna men var som i halvvaket tillstånd – kanske somna i en halvtimme sen låg jag där igen, klart man blir frustrerad då man är trött och vill sova men kroppen vill inte 🙁

Nåja det är tur att jag har sovmorgon imorgon, då ska jag sova ut ordentligt! 🙂 Sen har jag bara två förmiddagspass torsdag och fredag sen ledig helg – igen! Underbart 😍

Ha en fin fortsatt tisdag, det ska då jag ha!

Hej hej hallå alla! Ja nu är passet över för idag och jag är hur sliten som helst. Förmiddagen var jag inte det minsta trött, tog något blodprov, servera frukost sen innan lunch kände jag hur ögonen blev tunga. Men två dagar i rad har sömnen varit kass – vet inte varför. Är det fullmåne eller vad? Jag brukar inte vara känslig men kanske är mens på g?! I hope not!

Hej hej på er! Tar en frukost pause. Är jätte trött men jag kämpar på, är som sagt ingen morgonmänniska haha! Men idag ska det nog gå bra, har ju sovmorgon imorgon sen får jag väl vila en stund då jag kommer hem. Kan nog behövas.

Ha en fin dag allesammans 🙂

Nu är det läggdags, jobb igen om några timmar. Känns inte som man hinner återhämta sig men jag ska kämpa på denna vecka också 🙂 Och tänk, snart är det oktober. Fan vad månaderna bara rusar iväg.

Jobbar förmiddag nu tisdag sen ett eftermiddagspass på onsdag följt av två förmiddagspass både torsdag och fredag och är det så att de behöver folk så givetvis ställer jag upp – om jag orkar. De hade skickat ett sms tidigt igår morse, typ strax innan 06.00 men sov just då och jag tror inte att jag hade orkat. Ja kanske eftermiddagspasset men jag såg inte smset förrän vid 12.00 då jag vaknade och då var det nog försent att säga att jag kunde komma 🙁

Nåja, godnatt på er. Klockan är alldeles för mycket och jag måste verkligen sova nu ❤️

Vilken mysig kväll jag har haft med sambon. Först vilade vi en stund, ja eftersom att jag sov så dåligt imorse så behövdes det. Jag var trött och grinig så somnade i soffan en stund med Meja. Karln somnade i sängen i sovrummet. Vaknade med ett ryck strax innan 19.00 tiden och fortsatte se film, Björnbröder på Disney+ ja vad annars 😉

Sen drog jag och sambon ut med bilen en sväng, spana efter älg och björn i skogen. Det mysigaste som finns nästan 🙂 Och vilken dimma det var på vissa ställen, och så hade vi 8+ ute

Rekommenderade artiklar