Godmorgon på er! Om man ens kan säga att det är en god morgon. Var uppe långt innan larmet, låg och försökte vakna till liv. Klev upp, klädde på mig, sminka mig och redo för jobb. Väl i bilen – STENDÖD! Sambon försökte med allt. Testat skriva till personalen som jag vet ska jobba denna fm, inget respons och inget svar, testade ringa jobbet – inget svar. Ringde växel bad de koppla mig till en ssk istället jag sa; ”Koppla mig bara, skit samma om det är till kirurg/ortoped, medicin eller rehab” En ssk svarade och jag förklarade läget. Bad henne hälsa mina kollegor att jag kommer när jag kommer. Ringde taxi – det var i största nödfall. Så här sitter jag ännu, ringde taxi vid 06.50 ungefär och bara väntar på att den ska komma.

Hela dagen lär kännas förstörd. Detta är ingenting man vill, men vill inte bilen starta så – vad gör man? Vi vet heller inte vad som är fel tyvärr. Men kanske sambon ska luska lite i det senare idag.

Ja det är bara att vänta – ja de känns förjävligt just nu 🙁 Tänker på alla kollegor också. Och patienterna..

Rekommenderade artiklar